Jump to content

Bug - Trucker job

ToV SilviuM

Recommended Posts

Nick-ul tau: SilviuM

Server: RPG
Descrierea bugului: Membrii Tow Truck Company pot "tracta" trailer-ul de la camioane. Iei jobul -> /work -> selectezi o locatie, dai [/tow oras] si voila. Interesant este faptul ca iti da banii care ii primesti cand tractezi normal. Dupa ce faci aceasta "tractare", camionul nu mai dispare la coborarea din acesta si ramane incuiat. Deci unde il lasi, acolo ramane. Ca sa dispara trebuie sa dai /quitjob.

*Ca o mentiune, am presupus ca daca in camion poti folosi comanda [/tow], deoarece este un vehicul cu atasament, va merge sa si tractezi masini. Am incercat, dar fara rezultat. Din pacate nu poti tracta cu truck-ul. Dar, acest "experiment" este facut doar pe Linerun, nu stiu daca merge sau in ce proportie merge sa faci acelasi lucru si cu Tanker sau Roadtrain. Cel mai probabil se vor comporta lafel.
Screenshot(s): Video aici:

*Imi pare rau ca videoclipul are o calitate proasta, dar nu am idee cum sa incarc HD pe youtube. Sunt un amator in filmari si etc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.