Jump to content

[PORTOFOLUI] - Sari -

Parker X
 Share

Recommended Posts

Good Job sari

Toti zic ca sunt "frumoase" si "continua"/etc ca sa faca un +1, tu nu trebuie sa ii crezi si sa te dai mare, mai ai mult de munca la avatare.

1. Nu stii redimensionarea.

2. Nu stii sa pui un text, il colorezi si crezi ca arata mai bine, nu, arata mai rau.

3. Urmareste tutoriale pentru blur,redimensionare,efecte, nu le ai.

Asta daca tu crezi ca e un logo, te inseliZJUbr3R.png doar ai pus un text, un brush si o imagine de pe net.(acel "H")

Toti zic ca sunt "frumoase" si "continua"/etc ca sa faca un +1, tu nu trebuie sa ii crezi si sa te dai mare, mai ai mult de munca la avatare.

1. Nu stii redimensionarea.

2. Nu stii sa pui un text, il colorezi si crezi ca arata mai bine, nu, arata mai rau.

3. Urmareste tutoriale pentru blur,redimensionare,efecte, nu le ai.

Asta daca tu crezi ca e un logo, te inseliZJUbr3R.png doar ai pus un text, un brush si o imagine de pe net.(acel "H")

Taci! Acest subiect au un an, atunci cand l-am creat.
și Ce știi pe Photoshop Tu?
fa cerere battle și vom vedea.
UPDATE :
Gge7xoR.jpgjffihv4.jpgltkbdUm.jpgFSqaG77.jpg
YUheGHR.jpgOy6nndP.jpgzlzkdMa.jpgAhcqNke.jpgnnhhlBh.gifUQ48baG.gif

Taci! Acest subiect au un an, atunci cand l-am creat.
și Ce știi pe Photoshop Tu?
fa cerere battle și vom vedea.
UPDATE :
Gge7xoR.jpgjffihv4.jpgltkbdUm.jpgFSqaG77.jpg
YUheGHR.jpgOy6nndP.jpgzlzkdMa.jpgAhcqNke.jpgnnhhlBh.gifUQ48baG.gif

Iei in rau tot ce ti se spune, nu am chef sa fac off-topic, da tu battle, nu ma pun cu prostii, ti-am explicat ce trebuie sa faci ca sa te perfectionezi da tu esti prea prost si plin de incredere ca sa iti dai seama.

Lasa-te de photoshop ca faci de ras programu'.

Iei in rau tot ce ti se spune, nu am chef sa fac off-topic, da tu battle, nu ma pun cu prostii, ti-am explicat ce trebuie sa faci ca sa te perfectionezi da tu esti prea prost si plin de incredere ca sa iti dai seama.

Lasa-te de photoshop ca faci de ras programu'.

nu am timp de raspuns Tu.

Esti N00b, fa battle , eu am dat deja cerere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.