CiprianGRZ Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Nick-ul tau: HaoS. Server: RPG 1Descrierea bugului: Din câte știam, nu e bug la /mdc, dar Gmbh susține că avea doar wanted 2 "neconformare ordin", dar mie îmi arăta și "cop kill" când am verificat și astfel l-am omorât. Conform datei calendaristice, e corect în /mdc, dar el zice că nu-i adevărat. Acum ce să cred ? L-am omorât sau nu fără motiv, din cauza mdc-ului ? I-am explicat că a stat online pe server până i-a scăzut wanted-ul la 2, dar el o ține că nu-i adevărat.Screenshot(s): http://imgur.com/a/oiTKq#0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Haos daca te uiti bine cop kill e dat in 12.12.2014 prin urmare eu daca aveam wanted nu puteam intra la war pentru ca daca ai wanted nu te baga in war in noul sistem deci era imposibil ..poti verifica prezenta mea la war .. dupa war mergeam spre Ls si ma prins shaddyk cu radarul cu 153km/h m-a somat de 3 ori nu mam oprit si mi-a dat w2 neconformare ordin eu de aia aveam wanted ce zici tu e imposibil ... si in primu rand am fost si eu in NG PD deci aici e logic ca ai gresit.. 1. Eram la event puteam sa am si rob nu aveai sa imi dai kill din cate stiu eu .. shaddyk poate confirma ca nu aveam wanted inainte sa imi dea el wanted 2 o sa il rog sa posteze si el aici pentru a clarifica si a vedea ca spun adevaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Faker Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Gmbh, stii prost. In cazul in care ai wanted fara drept de predare poti sa fii la event, sa ai activitate sau orice treburi membrul unui departament are tot dreptul ca sa te omoare, in schimb, daca ai wanted cu drept de predare si esti la event, atunci NU are voie nici un cop sa mearga dupa tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peiu S4F Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Zsolti te-ai băgat aici dar nu ai înteles, nu este vinovat nimeni, este chiar un bug care a mai fost postat. Gmbh a primit Cop Kill a fugit și a reușit să scape de wanted, dar când a scăpat de wanted nu i s-a șters și mdc-ul, a rămas tot cu Cop Kill dar cu wanted 0 și automat când a luat neconformare ordin a primit wanted din nou, iar când Haos a tastat /mdc Gmbh a văzut Cop Kill. Să sperăm că se va rezolva : dacă reușești să scapi de wanted să ai și mdc-ul gol. End of story ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianGRZ Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Mersi Peiu că m-ai lămurit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Cel mai probabil problema se datorează vreunui restart neaşteptat al serverului. Ar trebui să se rezolve începând cu următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.