Jump to content

Vand Cont League Of Legends

Boxing Champion

Recommended Posts

Numele produsului: League Of Legends

Model: Cont

Starea produsului: Foarte Buna

Detalii despre produs: EUNE LvL 30 Wins 2022 Silver I 8 Page Rune Full Champion In Photo Skins : Crycore Brand Zombie Brand,Arctic Warfare Caitlyn,Officer Caitlyn,Desperada Cassiopeia,Nightmare Cho'Gath,Dark Valkyrie Diana,Frosted Ezreal,Fisherman Fizz,Spooky GangPlank,Dino Gnar,DarkForge Jarvan IV,Vandal Jax,Traditional Karma,Sakura Karma,Stay Belle Katarina,Judgment Kayle,Deadly Kennen,Striker Lucian,Road Warrior Miss Fortune,Pentakill Mordekaiser,DreadKnight Nasus,Pharaoh Nidalee,Ravager Nocturne,Glaive Warrior Pantheon,Battle Bunny Riven,Pirate Ryze,Traditional Sejuani,Bear Cavalry Sejuani,Surgeon Shen,Ironscale Shyvana,Renegade Talon,Emerald Taric,Riot Girl Tristana,Blight Crystal Varus,HeartSeeker Vayne,White Mage Veigar,Officer Vi,Blood Lord Vladimir,Northern Storm Volibear,Impreial Xin Zhao,PROJECT:Yasuo.

Preţ: Astept Oferte

Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Depinde

Metoda de plată: Clienti

Imagini: Click Here !

Alte precizări: Accept Orice Oferta

Ca un sfat, daca faceti afaceri cu el nu incercati sa dati primul.

Dovada nu am mai facut dar va asigur ca din moment ce nu da primul este o teapa, are acest cont de LOL si contul de steam plublicate aici in Market de mai bine de 3-4 luni, cu siguranta cineva ii facea o oferta greu de refuzat pana acum.

Deci eu sunt patit cu el, aveti grija.

Ca un sfat, daca faceti afaceri cu el nu incercati sa dati primul.

Dovada nu am mai facut dar va asigur ca din moment ce nu da primul este o teapa, are acest cont de LOL si contul de steam plublicate aici in Market de mai bine de 3-4 luni, cu siguranta cineva ii facea o oferta greu de refuzat pana acum.

Deci eu sunt patit cu el, aveti grija.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.