Jump to content

Creatii Mr.OnlyMe

Mr.OnlyMe
 Share

Recommended Posts

Salutare :D de curand m-am apucat si eu de photoshop...m-am gandit sa-mi postez si eu creeatile ( deocamdata doar una xD )

#01 : 84995590567879599822.png

Multumesc

Revin cu un mic edit, mici efecte : 26713057756733319321.png

Guest DarkSeeker

Mi-ai cerut sa ma uit si sa-mi dau cu parerea care va fi foarte sincera. Textul este foarte urat, userbar-urile nu ti-au reusit, la cea cu luigii cate C4D-uri redimensionate intr-un mod urat ai pus unul peste altul ? Tot la cea cu Luigii,, c4d-urile vin putin peste text care il fac si mai urat decat era si daca ma uit mai atent vad o terminare brusca a c4d-urilor in partea stanga iar renderul nu e integrat foarte bine i mean un DJ pe un BG albastru, mi se pare urat. La cea cu Nane, text urat, terminarea brusca a textului, il puteai redimensiona sau incadra mai bine, ai pus un render si toat c4d-urile peste el. La cea cu onix si assasin's creed lafel. Fontul pentru userbars mi s-a parut putin urat dar ok insa imaginea zboara pur si simplu .. Invata lucruri noi din tutoriale si apoi posteaza ceva diferit .

Frumoase ptr, inceput ,dar mai lucreaza incet ' incet vei ajunge si tu undeva.

Frumoase ptr, inceput ,dar mai lucreaza incet ' incet vei ajunge si tu undeva.

multumesc. tin sa mentionez ca n-o sa mai postez ceva vreme. vreau ceva sa-l impresionez pe Andu si dupa :D o sa mai citesc tutoriale, si sa incerc sa fac un Avatar + Sig.

Multumesc

pffff nu prea ai intreget c4d alea cu renderu delok.. textu ...... uita-te pe niste tuts.. oricum gg si aprecieri :P:P:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.