Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii Krawl3r

Krawl3r
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca multa lumea face imagini in PhotoShop cu HITMAN asa ca am zis sa incerc si io si chiar imi place cum a iesit. Daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati. Sper sa va placa! Multumesc!

24168642430393108302.jpg

Am mai facut o imagine. Ignorati backgroundu' care e cam #cenzurat# ales si mai ales scuzati-ma ca am ales o poza cu Sasuke dar a fost prima care mi-a picat in mana. Am vrut sa exersez efectul acesta de miscare. Oricum a iesit destul de bine. Note: Am duplicat renderul de 3 ori (ar fi trebuit de 4 ori dar asta e, ar fi aratat mai bine), am aplicat motion blur fiecarui layer nou, am pus opacity din ce in ce mai mica cu cat layerele era mai departe de subiect, am aplicat gradient verde backgroundului si am adaugat stroke de 3px subiectului pentru a il evidentia mai bine de layerurile cu blur.

Si uite asa am facut si un mic si simplu tutorial. Sper sa va placa!

65387569663588243929.jpg

Si inca ceva facut de mine. Integrarea subiectului cu peisajul e de a fi perfecta dar merge. Forget the past, don't think about the future, LIVE THE PRESENT!

Am incercat sa schimb culoarea ochilor. Eu zic ca a iesit bine. O sa pun aici tot ceea ce creez chiar daca nu e prea reusit pentru a primi sugestii. Asa ca orice critica atata timp cat nu e rautacioasa este bine primita.

78191194233090491638.jpg

S-a inchis topicul cu tutorialul asa ca postez aici outcome-ul:

Nu e facut exact ca in tutorial. M-am mai jucat prin blending options si am adaugat mai mult sau mai putin wind dupa caz. Una pentru mine si una pentru prietenul meu. Sper sa va placa si GG celui care a facut tutorialul. Simplu si de efect.

84502568175156215686.jpg

60291305303250372902.jpg

Integrare :|.....

Prima ce mai e cat de cat,dar trb sa stergi din C4D'ul ala sau ce e de pe fatsa si putin de pe corp :)

Sunt prea simple :P

Stiu ca am exagerat un pic. Dar asa imi palce mie "BLOODY"!!!. Nu am intentionat sa arate prea real ci doar "horror". Multumesc de sfat si voi tine cont de el.

Nu prea se intelege ce-ai vrut sa faci.Avatarele se fac de minim 50x50 sau maxim 150x250.Nici vertical sig nu este.Incearca sa lucrezi pe niste dimensiuni exacte.

Nu prea se intelege ce-ai vrut sa faci.Avatarele se fac de minim 50x50 sau maxim 150x250.Nici vertical sig nu este.Incearca sa lucrezi pe niste dimensiuni exacte.

Am urmat un tutorial in care se dadeau dimensiunile de 400 pe 400. Oricum momentan incerc sa invat efecte si smecherii in photoshop deci dimensiunile nu ma intereseaza. Decat daca voi face siguri sau avatare. Multumesc de sfat si voi tine cont de el. Ca sa ma explic. Era un fel de aplicatie la lectia "Stylize>Wind"

Ehh inca o imagina facuta rapid. Imi place cum a iesit pentru timpul pe care ii l-am acordat. Taste the ORANGE!

03783571328201330910.png

Si o varianta mai Blurry ca sa evidentiez textul.

08272163607040419737.png

Outcome-ul meu la Lectia 6 de pe B-Zone. Nu e cine stie ce dar e prima mea semnatura si am invatat multe pe parcursul crearii acestei imagini. Sper sa va placa. Orice comentariu este bine primit.

60407162732694411619.png

Inca un sig facut destul de repede... NU am avut inspiratie... am dat cu MOOOLT smudge si am adaugat niste C4D-uri... Ma rog, produsul final arata cam asa:

05207480963266899341.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.