Jump to content

[Creati] sNiK

Snik
 Share

Recommended Posts

57630134439789379811.jpg Ce sa zic :D fac de asaeara de cand mi-am luat photoshop :D mai lucrez si la altele :D

App asta a fost facuta pt mafiotu la cererea lui la cereri si am zis sa o pun si al creatii daca tot este prima :D

Edited by BadAngel

OMG am pus doar textu nu intelegi da si dupa ti-am dato k eo sunt incepator si nu stiam si ti-am dato si dupa mi-ai dato inapoi cu efectele alea rosi!! atata ai pus!! :| si acuma pun pariu k vb pe skype si trojan ce a zis: "haideti ma toti uite snik a furat poza uite!!! postati toti acolo k minte!! " asa e nu trojan!!?? mai imi esti si coleg de clasa dar las vezi u maine la scl :) si va rog frumos nu mai postati daor daca va roaga troja pt k atunci cu poza eram doar eo si trojan!! atata!! nu erati nici unu din voi ;) asa k va bagati k musca in cur la vaca ;)

57630134439789379811.jpg Ce sa zic :D fac de asaeara de cand mi-am luat photoshop :D mai lucrez si la altele :D

App asta a fost facuta pt mafiotu la cererea lui la cereri si am zis sa o pun si al creatii daca tot este prima :D

EFECTELE SUNT PUSE DE TROJAN!! SA NU MAI ZICA K IAM FURATO!! ESTE O POZA FACUTA DE MINE SI DE TROJAN NU ESTE NUMAI CREATIA MEA!! SA NU MAI PUNA LUMEA SA POSTEZE K CIK EO MINT!! DECI REPET ESTE FACUTA SI DE TROJAN EL A PUS EFECTELE!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.