Jump to content

Cateva buguri de la noul update.

3152345653

Recommended Posts

Nick-ul tau: TeQ.
Server: RPG 1.
Descrierea bugului: Sunt doua buguri urate dupa parerea mea:
1. Daca eu sunt proprietarul unei masini sport de exemplu Bullet, si merg la CNN LS in general civilii de nivel mic bruscau usa de la masina incercand sa intre in ea cu G. Eh, acum cu noul Update cand un civil vrea sa dea G civilul vede ca bruscheaza usa sa intre iar proprietarul masini vede ca reuseste sa intre in masina pentru cateva secunde dupa care il teleporteaza pe masina.
2. Cu toti stim presupun acel bug cand vedem o persoana pe G la masina noastra iar dupa ce mergem putin masina se opreste brusc pentru o secunda iar persoana dupa G este mai in spate. Imaginati-va ce se va intampla acum cu noul Update, daca vreau sa plec de la CNN LS si un anumit civil da G eu o sa-l vad in masina chiar daca merg, iar dupa ce il teleporteaza pe masina normal ca masina se va opri brusc si trebuie sa reiau viteza de la 0km/h ceea ce este destul de enervant fiind ca o sa se intample foarte des.
3. Asta nu este un bug dar tineam sa vi-l aduc la cunostinta, este 0% Role Play. Adica masina este inchisa dar proprietarul fara sa deschida usa intra in ea... Este destul de ciudat daca stai sa te gandesti, cum intra acolo? Se teleporteaza sau intra direct pe geam?... Este 0% Role Play, si eu consider ca server-ul trebuie sa devina din ce in ce mai Role Play nu mai putin Role Play. Asta este parerea mea, nu eu decid. O zi buna!
Screenshot(s): ---- Nu am apucat sa fac dar incercati ce v-am explicat mai sus in buguri si o sa vedeti cu ochii vostri problemele. KillerFish tu stii, doar am vorbit ieri despre problema asta si ti-am si aratat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.