Jump to content

Prezentare - Ruck

Ruck
 Share

Recommended Posts

• Nume: Ruck

• Prenume: Ruck

Vârsta: 14 ani.

Locația: Botoşani

Ocupație: Basket.

Jocul preferat: În general SA:MP, dar fac timp şi pentru LoL

Hobby-urile tale: Desenul şi muzica

O descriere despre tine: Noroc! Ma numesc Mihai si am frumoasa varsta de 14 ani. Locuiesc in orasul Botosani, un oras gri care e des colorat de diferite activitati. Studiez la scoala Nr. 17, in clasa a VIII-a B. Imi place sa socializez, sa cunosc persoane noi, sa descopar lucruri noi si interesante si ma integrez repede intr-un colectiv nou. Momentan planuiesc sa termin cu bine examenele si sa intru la un liceu de ''caracter'' sa spun asa.. Imi petrec timpul liber jucand sa:mp si iesind cu prietenii. Hobby-ul meu este muzica rap/hip-hop. insa mai ascult si unele trupe rock. Imi place sa ma ghidez in viata dupa diferite motto-uri, unul fiind ,,Respecta si vei fi respectat''. Sunt in zodia leu, o zodie mareata. Stiu ce vreau de la viata si nu ma las cu una cu doua cand vine vorba despre un lucru mult dorit. Inchei aici pentru ca nu imi place sa ma descriu, prefer sa fiu descris de altii.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe internet.

Alte precizări?: Bine v-am găsit!

Edited by Ruck

Welcome

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.