Jump to content

O intrebare catre staff-ul B-Zone!

E D U

Recommended Posts

Buna ziua.

As vrea sa stiu si eu sub ce conditii se aplica urmatoarea regula din regulament: " Vă permitem să dețineți mai mult de un singur cont, însă în unele cazuri dacă faceți încălcări grave sau excesive ale regulilor veți putea fi sancționați pe toate conturile.

................
Conturile făcute doar pentru a face reclamații altor jucători ori pentru a face încălcări ale regulilor serverului vor duce direct la ban permanent pe aceste conturi și cel mai probabil și pe contul sau conturile cu level mare.
"

Sunt conditii obiective, subiective? Depinde ce level am, din ce factiune fac parte, daca va place numele meu, daca am donat destui euro sau cum se aplica? Am mai cerut o data parerea asupra acestei probleme si mi s-au scos la inaintare cuvintele "veti putea", asa ca vreau o dezvoltare a acestor 2 cuvinte sa stiu si eu daca imi fac un cont nou si pot sa joc cu programe ilegale doar sa arat celorlalti ce bun sunt.

As vrea sa stiu daca pot folosi programe ilegale pe un cont mai mic di sub ce conditii le pot folosi, desi pe cel mare am o vechime de peste 3 luni intr-un gang unde principalul scop al acestui tip de factiune sunt war-urile si de unde vin majoritatea banatilor pentru aim, no-recoil, wallhack si din astea. Modurile de mai sus aducandu-ti avantaje neplacute pentru jucatorii corecti din factiunile adverse si moduri care uneori pot face diferenta intre un razboi castigat si unul pierdut.

Vreau si eu sa vad daca se gandeste la fel cum gandesc eu, adica: un jucator de level mare isi face un cont de level mai mic pentru a folosi coduri si a arata celorlalti cat de "bun" e. E prins cu coduri pe contul de level mic, ceea ce inseamna ca a folosit moduri ce ii aduc un avantaj fata de ceilalti, ceea ce inseamna ca nu este un jucator corect, sub orice nume ar juca si ceea ce normal ar trebui sa duca la cel putin o demitere din factiunea actuala de pe contul mare, mai ales ca este si un gang, deoarece logica actiunilor petrecute arata ca nu este un jucator corect si cum a stiut sa foloseaca pe contul mic codurile este logic ca le-a mai folosit si ca si-a creat avantaje fata de ceilalti jucatori si pe contul mare, si stim cu totii ca un codat, tot codat ramane.

As dori si eu un raspuns la toate intrebarile adresate catre staff-ul B-zone in acest topic si as dori un raspuns care sa ma lamureasca destul de bine deoarece sunt mai inapoiat mintal si nu reusesc sa-mi dau seama ce inseamna aceste cuvinte.

La multi ani!

Acel 'veti putea fi' implica faptul ca ori vei avea sanctionat contul mai mare, ori nu-l vei avea sanctionat. Nu stiu dupa ce criterii se ia decizia asta, dar atata timp cat au decis sa-l ierte, nu inseamna ca si restul pot sa abuzeze la fel crezand ca treaba asta se iarta. Desi, teoretic, ar fi trebuit sanctionat si pe contul mai mare, norecoil nu este un cod simplu. Daca este s-o luam logic, daca suntem verificati cu teamviewer, atunci suntem pedepsiti chiar daca gaseste un mod interzis in calculator, dar fara o dovada concreta ca a fost sau nu folosit. Prin urmare, respectivul care a primit ban pentru coduri este evident ca in calculator a avut si A FOLOSIT respectivul cod, drept pentru care ar trebui sa se aplice aceleasi reguli ca si la testele teamviewer. Ai mod interzis in calculator, esti pedepsit.

Cat timp se spune ca e o comunitate "serioasa si profesionista", cuvantul iertare n-ar prea trebui sa existe, mai ales in cazul codatilor. Pentru jignire staff se da ban pe alte 30812401280 conturi, ca sunteti voi afectati direct, cand e vorba de noi, astia de jos, nu prea..

Decat sa nu respectati regulile puse si sa iertati in prostie, mai bine nu le puneti.

Vă agitaţi şi voi ăştia cu warurile încontinuu de parcă aţi câştiga ceva în viaţa reală. Ce contează cine are mai multe turfuri? Până la urmă e un joc, ştiu că mulţi dintre voi în ziua de azi numai înţelegeţi asta, pentru voi sampul a devenit un mod de viaţă. Nici sărbătorile nu vă mai scot din PC.

Vă agitaţi şi voi ăştia cu warurile încontinuu de parcă aţi câştiga ceva în viaţa reală. Ce contează cine are mai multe turfuri? Până la urmă e un joc, ştiu că mulţi dintre voi în ziua de azi numai înţelegeţi asta, pentru voi sampul a devenit un mod de viaţă. Nici sărbătorile nu vă mai scot din PC.

Da,e un joc.Eu intru seara la war-uri si vreau sa ma distrez,apoi cand vezi anumiti oameni ca folosesc coduri si te tin in hq iti trece toata pofta de joc.

On Topic: Am vazut ultimul "Scandal" de pe server cu domnul Cafea,si am ramas putin socat.Hai sa-mi fac si eu inactivitate in Red Dragon Triad 2 luni,intru cu un cont mai mic in taxi pana la rank 3 apoi vin si iau orasul cu cod si apoi contul mare sa ramana fara nicio sanctiune,v-ar placea?

Cum a spus Rasta mai sus,ai folosit,esti pedepsit.

Acel moment cand vrei sa pari superior, dar ai greseli gramaticale.

vZGRD.jpg

Revenind.

Deuce, daca tu nu stii cum e la waruri, nu inteleg de ce vii aici si incerci sa faci pe smecherasul pentru 2+. Atunci cand intri sa te DISTREZI, facand DM cu colegii la waruri si vine unul care are level 16 si iti da 3/3 cu deagle din absolut ORICE pozitie iti garantez ca te enervezi. Nu mai incercati sa vorbiti fara sa stiti cum e la waruri. Ne mai si faci no-liferi, ma..nu zau, ca noi eram aia care se agitau 24/24 pe /ad sa ia primar, ca noi n-avem realizari si trebuie sa ne remarcam cumva sa luam helper :'(, trist, foarte trist.

In fine, William a dat dovada de caracter si a solutionat problema fara sa se creeze vreun precedent in asta.

@, cu :* meu? A, a luat Teylo ca el a realizat ceva pe serverul asta si nu joaca din 2013, da..asta clar e pupat, fara discutii.

@, cred ca n-are rost sa te intreb ce ai realizat tu ca sa poti macar aplica la primar.

Finally, n-are rost sa ma cert. Faci parte din generatia vedetelor de peste noapte, deci probabil o s-o tii pe a ta orice ar fi.

@, uite cum te panichezi si ataci din nou real life. N-are rost sa ne enumeram diplomele si mai stiu ce nimicuri, dar daca tu intersectezi o cearta despre un joc cu viata reala..care sa fie no-liferul dintre noi. De obicei, voi, astia, marii liferi de pe jocuri veniti cu astfel de replici cand ramaneti in pana.

@@GF Robert, E cumva interzis sa imi dau cu parerea despre waruri? Nu cred :) Si pe langa asta, in toata campania am dat 10 ad-uri cred, deci nu m-am agitat deloc si nu am facut-o pentru o functie pe viitor, ci pentru ca voiam sa ajung primar :). Ca n'a fost sa fie, e partea a doua. Cu :* tau a ajuns cineva mai bun. :)

EDIT:

@@GF Robert, Joc din februarie 2012 :) Altceva?

EDIT2:

@@GF Robert, Realizeaza tu pe joc, ca eu realizez in viata reala. Si hai gata, ca m-ai plictisit.

Vă permitem să dețineți mai mult de un singur cont, însă în unele cazuri dacă faceți încălcări grave sau excesive ale regulilor veți putea fi sancționați pe toate conturile.

Conturile făcute doar pentru a face reclamații altor jucători ori pentru a face încălcări ale regulilor serverului vor duce direct la ban permanent pe aceste conturi și cel mai probabil și pe contul sau conturile cu level mare.

Asta se aplică în cazul jucătorilor care folosesc coduri în mod excesiv pe conturi de level mic, doar pentru a deranja jucătorii sau pentru a jigni adminii. Însă, asta nu înseamnă că poți să te joci cu coduri pe un cont de level mic. De asemenea, poate aduce sancționarea ta pe contul principal, cu cel puțin un uninvite și interdicție, deoarece (garantat) folosești același IP pe ambele conturi, iar interdicția se extinde pe fiecare cont de pe IP. Zic „cel puțin” pentru că și aici, depinde de ce faci.

Acest lucru îți va putea răspunde cât de cât la o nelămurire:

4. Q. Am fost banat pentru coduri pe un cont și am primit ban și pe celălalt cont. E normal așa ceva?

A. Da, așa ceva este perfect normal. Indiferent că folosești codul pe un cont sau mai multe, toate conturile riscă să fie sancționate, inclusiv persoanele cu care ai împărțit contul sau IP-ul.

Conturile făcute cu scop distructiv, cu scopul de a încerca toate posibilitățile, de a testa în zeci de metode și de a forța un jucător să încălce o regulă sau mai multe se sancționează.

Citește regulamentul și sper că o să găsești răspuns viitoarelor tale întrebări.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.