Jump to content

[B-Zone] One Man Standing

R E D O X
 Share

Recommended Posts

Destul de dragut dar nu mi se pare prea adecvat sa-i spunem film.

Gandeste-te la ceva mai bun.

Asta este post pentru +1 la posturi.

Postez ce clipuri vreau atat timp cat fac reclama pozitiva comunitatii, nu trebuie neparat filme.

Last Ma Standing poate, e destul de "reusit"

Nu vad ce poate sa fie reusit/nereusit.. clipul nu a fost regizat, este filmat one shot si este doar un event. Oricum multumesc.

Nu e Last Man Standing? LMS...

M-am lasat pacalit de numele filmului One Man Standing. Data viitoare voi fii mai atent.

Edited by Red ox

Ce reclama faci tu daca clipul e vazut de cei care stiu deja de comunitate?! Probabil nu stii ce inseamna reclama si care e scopul ei.

Voi creste usor usor.. nu vad care este problema ta si de ce te bagi aiurea in discutie. In game inteleg ca ai ceva cu mine dar las-o moarta.

Fac clipuri ca-mi face sa plac si este + plus ca-l fac in jocul preferat. Am ales sa-l fac pe un canal de la 0 pentru ca pe contul meu oficial vreau ceva serios.

O sa ma duc la Hyperion in Bucuresti la Regie Film anu asta si vei "scapa de mine". O seara faina sa ai.

Voi creste usor usor.. nu vad care este problema ta si de ce te bagi aiurea in discutie. In game inteleg ca ai ceva cu mine dar las-o moarta.

Fac clipuri ca-mi face sa plac si este + plus ca-l fac in jocul preferat. Am ales sa-l fac pe un canal de la 0 pentru ca pe contul meu oficial vreau ceva serios.

O sa ma duc la Hyperion in Bucuresti la Regie Film anu asta si vei "scapa de mine". O seara faina sa ai.

M-am luat eu de clipul tau?! Te-am intrebat ce fel de reclama faci tu, inca nu mi-ai raspuns la intrebarea asta.

Clipul este ok, insa daca ai fi vrut sa faci reclama parca mai bine il filmai de sus de undeva, nu participand, si parca ai si un anume zoom, care nu prea te lasa sa vezi foarte mult. Ar trebui sa asculti sfaturile, nu sa reactionezi urat la ele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.