Cookie Monsta Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) Nick: Razvan Buget: 3000 lei Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): - Aveti nevoie de monitor?: - Aveti nevoie de periferice?: - Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Gaming Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Februarie - Martie Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Indiferent Alte precizari: Doresc o unitate completa, as opta mai mult pentru procesor Intel / Nu vreau carcase de mii de lei, cea mai simpla / Imi ajung 500 GB HDD. Edited January 4, 2015 by Cookie Monsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1079987/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Multumesc, poate mai posteaza cineva o configuratie, ca placa video dintre nVidia GTX 750 si R9 270 Dual-X care ar fi mai ok? Avand in vedere ca joc pe 1920x1080 pe un screen de 81? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ambele sunt la limita in 1080p. Diagonala nu influenteaza performanta, rezolutia influenteaza. Iar 1080p pe 81 se vede cam pixelat, dar alegerea ta. Uite ce iti recomand eu cu o placa video mai buna: http://www.mediadot.ro/wishlist/52654/ Configuratia e asemanatoare cu ceea de mai sus, doar ca: -ai placa de baza putin mai cheala ( nu influenteaza performanta si stabilitatea, tdp-ul procesorului e mic + nu cred ca ai nevoie de Raid ) -memorii mai ieftine care fac acelasi lucru. Nu ai APU de la AMD ca sa conteze Dual Channel -placa video care va face diferenta, jocurile vor merge mai bine Nu merita sa iei hdd de 500gb, mai pui 10-20 lei si ai 1000gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Multumesc, placa asta video e mai ok, ar fi indicat sa imi cumpar si un DVD writer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marik ZMR Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) @Leventhe,mă jur că ai dat topic closed aiurea. Omul nici nu a fost lămurit.. @Cookie Monsta, în mare parte nu se mai folosesc dvd-uri / cd-uri. Majoritatea folosesc stick-uri însă nu strică să ai și un DVD (e posibil să ai câteva CD-uri vechi din copilărie cu poze și videoclipuri și nu poți să te uiți la ele din cauză că nu ai DVD). Poți să îți cumperi unul mai ieftinache, nu trebuie să dai mulți bani pe el. Edited January 9, 2015 by Marik ZMR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts