Jump to content

Problema Windows 7

B1kupp
 Share

Recommended Posts

Nume: Bikupp

Ce problema ai?: Nu mi se deschide samp-ul
O scurta descriere a situatiei:
Salut. Am inlocuit windows xp sp2 cu windows 7 si am o problema cu sa-mp. Nu imi intra la el, langa sageata imi arata ca se incarca si nimic.

Screenshot: -
Alte precizari: Ajutati-ma cat mai repede dau +1.

Edited by B1kupp

1.Ai instalat windows 7, stergand tot ce aveai in computer, sau ai instalat peste sp2? Daca ai instalat peste, sterge tot, tot si dupa baga windows-ul.

2.Ca sa instalezi iar windows xp, oricare ar fi acela, trebuie sa intrii in BIOS si sa schimbi ceva pe acolo, google te ajuta in asta. Mie mi s-a intamplat acum 2,3 ani si acum nu mai am idee ce anume am schimbat ca sa mearga.

3. Faci un shortcut pe desktop la San Andreas, click dreapta, proprietati, compatibility,bifezi Run this program in combatibily mode for.. incerci toate optiunile de la windows xp sp3 in jos.

1.Ai instalat windows 7, stergand tot ce aveai in computer, sau ai instalat peste sp2? Daca ai instalat peste, sterge tot, tot si dupa baga windows-ul.

2.Ca sa instalezi iar windows xp, oricare ar fi acela, trebuie sa intrii in BIOS si sa schimbi ceva pe acolo, google te ajuta in asta. Mie mi s-a intamplat acum 2,3 ani si acum nu mai am idee ce anume am schimbat ca sa mearga.

3. Faci un shortcut pe desktop la San Andreas, click dreapta, proprietati, compatibility,bifezi Run this program in combatibily mode for.. incerci toate optiunile de la windows xp sp3 in jos.

@@B1kupp, EDU ți-a cam rezolvat problema. Dacă problema persistă dă-mi un PM.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.