Jump to content

Grand Theft Auto 5 amanat din nou.

Ionut1213
 Share

Recommended Posts

GTA V pentru PC va oferi suport pentru rularea jocului la 60 de cadre pe secundă, rezoluţii 4K, suport pentru mai multe monitoare, precum şi pentru tehnologia NVIDIA 3D Vision pentru până la trei monitoare. Ediţia pentru PC a jocului va include şi noul Rockstar Editor, care va oferi jucătorilor uneltele necesare pentru editarea şi publicarea clipurilor de gameplay prin intermediul Rockstar Social Club sau YouTube.

Mai mult, anunţul referitor la amânarea versiunii pentru PC a GTA V vine însoţit şi de cerinţele de sistem necesare pentru a rula această variantă a jocului:

Cerinţe minime:

• OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit Service Pack 1, Windows Vista 64 bit Service Pack 2 (placă video NVIDIA recomandată dacă rulaţi Windows Vista)

• Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

• Memorie RAM: 4GB

• Placă video: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

• Placă de sunet: 100% compatibilă cu DirectX 10

• Hark disk: 65GB

• Unitate optică DVD

Sistem recomandat:

• OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit Service Pack 1

• Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)

• Memorie RAM: 8GB

• Placă video: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

• Placă de sunet: 100% compatibilă cu DirectX 10

• Hark disk: 65GB

• Unitate optică DVD

Grand Theft Auto V va fi lansat pentru PC pe 24 martie 2015. Versiunile pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One sunt deja disponibile pe piaţă.

Sursa : go4games.ro

Edited by Ionut LCS

Nu cere cerintele atat de "umflate" pe care le dadeau toate siteuri-le.

Cere Directx 10, asta este bine, dar nu a fost portat pe PC de echipa care a portat Gta IV(adica au portat foarte prost), a fost portat de echipa responabila cu Max Payne 3.

In comparatie cu Ubisoft care face niste jocuri foarte frumoase(Assassin's Creed cred ca ajunge la a-15-a serie cu tot cu Rogue, Dead Kings si Victory) dar portate cam prost, Gta V cere niste cerinte acceptabile, avand in vedere ca are o grafica destul de buna(mai buna decat Watch Dogs dupa parerea mea).

Chiar ma gandeam cu cateva zile inainte sa vad stirea ca nu m-as mira ca rockstar sa amane gta 5 si ce sa vezi...chiar asa a fost.In fine,sper sa merite si aceasta amanare si ma rog sa-mi mearga si mie jocul fara probleme,avand in vedere ca am un calculator mai vechi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.