VeveX Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Deci, am de facut 2 while intr-unul sa zic asa, si nu stiu cum. algoritmul este: "cat timp y*z>0 si y%10=z%10 executa" nu reusesc sa-l fac in c++ Am incercat si "while (y * z > 0; y % 10 = z % 10)", nu merge, nici "while (y * z > 0 and y % 10 = z % 10) si am mai incercat mai multe dar nu reusesc. Dau + celui care reuseste sa-mi spuna cum trebuie sa-l fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
TH3K1NG Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 while(y*z>0 && y%10==z%10) maybe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 while(y*z>0 && y%10==z%10) maybe mersi, a functionat, chiar nu ma gandisem la &&, ai + Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 (edited) && = și - folosești dacă vrei ca să respecte ambele condiții || = sau - folosești daca vrei să respecte măcar o condiție din acele două = = atribuire == = egal Edited January 14, 2015 by paulyks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted January 15, 2015 Author Share Posted January 15, 2015 (edited) && = și - folosești dacă vrei ca să respecte ambele condiții || = sau - folosești daca vrei să respecte măcar o condiție din acele două = = atribuire == = egal de = si de == stiam, si cam ce face restu, doar nu stiam cum sa fac cu "si". Nici cu "sau" nu stiam ce semn trebuie sa folosesc, tocmai ce vroiam sa intreb, o sa-ti dau si tie cateva + diseara cand pot da iar, mersi Se poate da T/C, am fost lamurit. Edited January 15, 2015 by VeveX Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 (edited) Hmm, inveti singur acasa? Daca da, ar trebui sa folosesti alt curs, asta se invata in prima ora de info la liceu. Edited January 15, 2015 by BadDriver Robert ENBseries Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Topic closed, ai primit suficiente raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts