South LuNg Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nick-ul tau: LuNg[zew] Server: RPG1Descrierea bugului: Uneori cand mor se blocheaza Sa:mp-ul. Nu numai mie mi s-a intamplat. Screenshot(s) http://i.imgur.com/0KePR4N.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryakk Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nu se poate rezolva, este bug de la gta-ul in sine. Poate fi si de la moduri.. sau alte chestii pe care ti le bagi prin pc-ul ala al tau, numai cu filme xxx. <<nojoke>>, ps.: mi s-a intamplat si mie de vreo 2-3 ori in 5 luni de cand joc. ps2: Scuze daca nu trebuie sa comentez, va rog nu dati report, nu am stiut. Sanatate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Unul sau mai multe moduri de-ale tale cauzează problema, încearcă să îţi dai seama cum să îl reproduci după care încearcă din nou să reproduci după ce instalezi / obţii o copie curată (fără niciun mod, 100% default) a jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.