Jump to content

Problema - Forum/Rpg/Clienti etc.

Rough

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Am un prieten care are o problema. Cand incearca sa acceseze un site care nu incepe cu " www ", ( din spusele lui ), nu-i merge. Daca incearca google.com merge. dar cand vrea sa intre pe forum.b-zone.ro sau rpg.b-zone.ro etc. nu merge. Am intrat cu TW la el, mie imi merge si lui nu. Avem amandoi net de la UPC, are windows 7.
Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/5UJHw

A incercat sa acceseze site-urile si de pe alt modul de cautare? Cum ar fi Mozila Firefox, Opera Mini, etc..? Probabil este de la Google Chrome, si eu am avut aceasi problema acum cateva zile, dar am rezolvat-o, defapt, s-a rezolvat de una singura, acum imi merge perfect.

Incearca sa stergi cookie-urile de la Google, altceva nu stiu ce sa-ti mai zic... bafta.

Am făcut și asta.

Mulțumesc pentru intenția de support.

ste de la netu' lui, in cel mai lenes caz se duce la upc. Asa a avut si un prieten.

Mai bine nu postai! Whoa, mulțu' pentru soluție!

Nu e ca și cum ar fi făcut lucrul asta de 100 de ori.

Mersi pentru +1!

Edit: Se pare că cineva a mai avut problema asta cândva și soluția a fost reinstalarea windowsului.

Altă cale nu există, no?

O să-l pun să-și dea rr windows.

Să reinstaleze browserul, să șteargă cookie-urile, să folosească CCleaner și, în caz că nimic nu merge, să reinstaleze windowsul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.