Jump to content

Politsti care nu joaca corect.NON-RP.

flavyx

Recommended Posts

Deci, este in legatura cu politia si cu spargerea bancii.

Cand cineva duce duba (rob van) acolo la depozit, de fiecare data politia astupa intrarea cu masini si chiar cu dube de trasnportat marfa.Avand in vedere ca este un joc si van-ul de rob poate fi dus doar intrun singur loc, eu cred ca politia nu ar trebui sa astupe acolo,deoarece se cunoaste destinatia. Un RP este cand politia urmareste,mai ales ca in viata reala destinatia hotiilor nu se cunoaste dinainte. Inteleg ca merge politia acolo sa traga,nu mi se pare nici aia prea corect, dar e ok doar asa. Macar daca stiu de dinainte, cum am precizat mai sus, sa nu blocheze intrarea,doar sa traga. Asa cum ar fi in viata reala, fura cineva banca, vrea sa fuga si sa ajunga intrun loc ascuns,politia deja e la destinatie. Nu doresc sa nu fie politie, caci asa e distractiv, dar nu sa ocupe acolo cu masini de tot felul,chiar si cu trucks.E ca si cand Dumnezeu le spune ce se va intampla in viitor,si care este destinatia hotilor. Sper domnilor admini, sa faceti si voi ceva in legatura cu asta, sa fie mai RP.Multumesc anticipat pentru raspunsuri si atentia acordata.O zi buna

Nu inteleg de ce ai postat aici.. adica, nu are nici o treaba postul tau cu topicul " Support ". Nu te-ai mai uitat si tu pe la " vecini " ?! sa vezi ce au scris pe aici. In fine, eu spun sa ceri topic closed.

WTF? Sa spargi banca e un lucru TOTAL ilegal, iar politia trebuie sa te impiedice sa duci rob`ul pana la sfarsit. Singura modalitate de a nu il duceti pana la capat este sa va asteptam acolo cu drumul blocat.

Flavyx nu ai vrea sa dai doar /rob si sa primesti bani?:)) ...

Daca ai vrea sa fie ca in viata reala ai sta cu ani la puscarie plus ca cineva trebuie sa iti deschida seiful banci, etc...

Daca esti bun, fi primul la docs... si da /rob cand sunt putini politisti nu cand sunt 30:))

Ps: politisti care au spart banca au fost DEMISI!

bun ma fratilor, dar in viata reala, nu e un singur loc in care poti sa fugi. AICI E DOAR UNUL SI SE STIE DIN TIMP care e,e doar unul singur. Daca era random,si sa zic erau vreo 3 locuri,sa va impartiti? In viata reala poti sa fugi unde vrei, nu e doar 1 singur loc, si gata totul pe tava,politia si stie, ca si cand o forta divina le zice unde sa mearga. Inteleg ca stati,da chiar sa blocati tot, hai da-o naibii,ca nu e RP.

"Flavyx nu ai vrea sa dai doar /rob si sa primesti bani?21.gif ...

Daca ai vrea sa fie ca in viata reala ai sta cu ani la puscarie plus ca cineva trebuie sa iti deschida seiful banci, etc...

Daca esti bun, fi primul la docs... si da /rob cand sunt putini politisti nu cand sunt 30:))"

Nu nu asta vreau,dar vreau sa fie mai role play,. Voi gata stati acolo,ca stiti ca e singurul loc si gata. Stati la campat,bine ca nu va luati fotolii sau o umbrela,mancarica si stati la plaja si asteptati. Inteleg ca stati,ca asta e treaba voastra,dar chiar sa umpleti si cu truck pe acolo

bun ma fratilor, dar in viata reala, nu e un singur loc in care poti sa fugi. AICI E DOAR UNUL SI SE STIE DIN TIMP care e,e doar unul singur. Daca era random,si sa zic erau vreo 3 locuri,sa va impartiti? In viata reala poti sa fugi unde vrei, nu e doar 1 singur loc, si gata totul pe tava,politia si stie, ca si cand o forta divina le zice unde sa mearga. Inteleg ca stati,da chiar sa blocati tot, hai da-o naibii,ca nu e RP.

Si aici poti fugi TOATA HARTA. Cand vrei sa vi la docuri vi.

Nu inteleg de ce ai postat aici.. adica, nu are nici o treaba postul tau cu topicul " Support ". Nu te-ai mai uitat si tu pe la " vecini " ?! sa vezi ce au scris pe aici. In fine, eu spun sa ceri topic closed.

scrie acolo "tot ce tine de modul SA-MP" si mie se parca ca asta cam tine de SA-MP, tie nu? + ca am cerut mai mult parerea adminilor,nu a politistilor. Voua stiu ca nu va convine, mai ales cand trebuie sa va miscati. Mai bine e la trandavit acolo, asa-i?

SUPPORT ESTE PT PROBLEME IN SA-MP. NU pentru propuneri.

Mi se pare mai mult o problema,nu o propunere. SI nu mai vreau sa postez inca 1 data pe aceeasi tema,si la propuneri, sa nu fac post dublu degeaba.

Cred ca ar trebui inchis topicul,ca vad ca nu am cu cine discuta. Daca aveti vechime,nu inseamna intotdeauna ca voi aveti dreptul la orice si dreptate tot timpul. In fine asta e. Sper ca nu v-am creat "neplaceri' prea multe.O zi buna si multumesc pentru atentia acordata.

topic facut la plictiseala :-J.. sau la +1 ... crezi ca RazR o sa schimbe locul unde tr sa duci vanul :-? ca asa s-a trezit unul din 300? :-? nu iti convine numai da rob ;) ... nu te obliga nimeni sa dai rob..

dupa cum se vede nu asteptati nici macar decizia unu admin :-J.. faceti spam in prostie ..

WTF? Sa spargi banca e un lucru TOTAL ilegal, iar politia trebuie sa te impiedice sa duci rob`ul pana la sfarsit. Singura modalitate de a nu il duceti pana la capat este sa va asteptam acolo cu drumul blocat.

"Flavyx nu ai vrea sa dai doar /rob si sa primesti bani?21.gif ...

Daca esti bun, fi primul la docs... si da /rob cand sunt putini politisti nu cand sunt 30:))"

Nu nu asta vreau,dar vreau sa fie mai role play,. Voi gata stati acolo,ca stiti ca e singurul loc si gata. Stati la campat,bine ca nu va luati fotolii sau o umbrela,mancarica si stati la plaja si asteptati. Inteleg ca stati,ca asta e treaba voastra,dar chiar sa umpleti si cu truck pe acolo

topic facut la plictiseala :-J.. sau la +1 ... crezi ca RazR o sa schimbe locul unde tr sa duci vanul :-? ca asa s-a trezit unul din 300? :-? nu iti convine numai da rob ;) ... nu te obliga nimeni sa dai rob..

dupa cum se vede nu asteptati nici macar decizia unu admin :-J.. faceti spam in prostie ..

Este foarte RP ceea ce facem.Daca nu stiai,in realitate se face blocaj cu masinile de politie.Uite asa facem si noi.

Are dreptate si eu aveam de mult in gand asta,voi propune staff-ului sa se interzica blocarea acelui loc,politia trebuie sa te impiedice intr-adevar dar nu ducand 50 de masini acolo.Nu runeeri chiar nu e RP ceea ce faceti,in viata reala cand dai un jaf,eu n`am auzit niciodata ca politistii sa stie asta din-ainte si sa te astepte acasa,da poti fugi toata harta dar faza e ca degeaba fug eu toata harta cu vanul de rob,pana la urma tot acolo trebuie sa ajung iar voi puneti 30 de masini acolo,si asteptati,sau chiar daca nu asteptati,pana reusesc eu sa dau toate masinile de-acolo voi deja sunteti toti langa mine,deci nu e rp,e mai rp sa fugariti cu 3 masini pe cel care a dat rob.Recen am dat un rob,si ghici ce cand sa ajung la drop Ciupanezu si numai stiu cu cine au pus o masina sau 2 acolo s-au urcat pe ele si au inceput sa traga in van in 3 sec m-au bubuit,ce e asta?Holm nu a facut acest topic pentru +1,asta chiar reprezinta o problema,care si eu vroiam sa o discut de mai demult,dar am uitat de ea.Sa mai adaugam la toate astea ca multi playeri iau vanul si-l ascund prin paduri?In fine,voi propune ce am zis mai sus Staff-ului de admini si se va lua o hotarare,care va fi anuntata.Topic Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.