Jump to content

Cum fac asta!

MaRiO TSA

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea:Am reusit sa imi pun o poza care se misca,dar cum imi pun numele pe ea?Dar cand postez eu un topic sau un comentariu la un topic cum fac sa mi se vada un video mai jos sau ceva de genu.Sau de pe ce RPG sunt,sa pun o factiune etc... 8-> 8-> 8-> 8->
Screenshot (în caz că este necesar): -

@, sper sa fi inteles cu exactitate ceea ce ai vrut sa spui.

1. Poti descara programul Photoshop si cu ajutorul unui font sa-ti adaugi tu numele pe poza respectica, iar pe urma sa ti-o adaugi ca avatar. Daca aveai 50 de posturi, puteai face o cerere in sectiunea "Design, Photoshop, Requests", insa nu indeplinesti aceasta cerinta, nu poti face cerere. Poti ruga un designer sa-ti faca creatia prin PM sau te poti consulta cu el, cu ajutorul functiei PM (in dreptul nickname-ului fiecaruia ai 3 optiuni, o alegi pe a 2 a, "PM this member) cu privire la alegerea fontului, pozitionarea textului.

2. Banuiesc ca zici de functia "signature" (semnatura), ca s-o accesezi intri in "My settings", "Signature" si pui acolo link-ul de la video-ul dorit sau imaginea dorita.

Logo-ul de la factiunea respectiva il poti copia si pune in semnatura, e foarte simplu, doar copiezi imaginea si inserezi, unde ti-am explicat inainte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.