Jump to content

Ajutor Financiar

DutchMan
 Share

Recommended Posts

Ediția 2 sa terminat !

Cîștigătorii sunt :

@ - 6,000 $ - Ai primit 3,000 $ , trebuie sa iti mai dau 3,000 $ , poza nu o mai găsesc

@@MrCiorapel - 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@Got2LoveU- 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@FitZ - 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@k3nw00d kri5ty- 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@ - 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@KeLLioS- 5,000 $ - Nu te-am găsit online , Trebuia să cîștigi 2,000 $ însă eu țiam mărit premiul la 5,000 $ fiindcă sunt doar 7 participanți

Pentru cei care nu i-am găsit online :

Dațimi PM si scrieți în pm cînd veți fi online miercuri , vineri , sîmbătă și duminică .

IMPORTANT:

Evenimenul Ajutor Financiar face o pauză de 2 săptămîni . Fac o pauză deoarece nu am resurse financiare pentru a da premiile . Orice ajutor financiar este bine venit , il voi folosi pentru eveniment. Voi anunța cînd va începe ediția 3 . În aceste 2 săptămîni nu aveți voie să postați în acest topic , dacă postați aveți interdicție permanentă. Regula de mai jos nu se aplică , după două săptămîni ( cînd va începe ediția 3 ) cei care nu și-au ridicat premiile nu le vor mai putea ridica. Cîștigătorii din ediția 1 își vor putea ridica premiile pînă cînd se va începe ediția 3 .

Fiecare cîștigător își poate ridica premiul întreg timp de 336 ore ( 2 săptămîni ) de la anunțarea că el a cîștigat . După 336 ore ( 2 săptămîni ) premiul se va înjumătăți și jucătorul îl va putea ridica timp de 72 ore ( 3 zile ).

Am dat banii la cîțiva cîștigători.

Ediția 1:

@ - 6,000 $ - Ai primit banii , dovada se află aici

@ - (NaNe4) - 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@SculeaV - (SV00) - 6,000 $ - Ai primit banii , dovada nu o mai găsesc fiindcă am șters niște poze fiindcă erau 600 poze din samp.

@ - 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@@CLAUDINHO - 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@@Got2LoveU - 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@@KeLLioS - 2,000 $ - Ai primit 2,000 $ , dovada se află aici

@@DanielApostol2003 - 2,000 $ - Nu te-am găsit online

@@KreuZz - 2,000 $ - Nu te-am găsit online , ești level mic , dacă doresti un ajutor financiar mai mare (20,000 $) intra aici ( click pe aici ) .

Ediția 2:

@ - 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@@MrCiorapel - 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@Got2LoveU- 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@@FitZ - 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@@k3nw00d kri5ty - 6,000 $ - Ai primit 6,000 $ , dovada se află aici

@ - 6,000 $ - Nu te-am găsit online

@@KeLLioS - 5,000 $ - Nu te-am găsit online

Totalurile :

Au primit: 9 participanți - 6,000 $ fiecare ( total: 54,000 $ ) ; 1 participant - 2,000 $

Total au primit: 10 participați - 56,000 $

Nu au primit: 3 participați - 6,000 $ fiecare ( total 18,000 $ ) ; 1 participant - 5,000 $ ; 2 participați - 2,000 $ fiecare ( total 4,000 $ )

Total nu au primit: 6 participanți - 27,000 $

Total bani învestiți pentru cele 2 ediții: 16 participanți - 83,000 $

Orice ajutor financiar este bine venit , il voi folosi pentru eveniment.

Pentru cei care nu i-am găsit online :

Dațimi PM si scrieți în pm cînd veți fi online miercuri , vineri , sîmbătă și duminică .

Cîștigătorii ediției 1 si 2 isi pot lua premiul pînă la începerea ediției 3 ( 23.02.2015 ) .

Iată bara mea rpg , o pun ca să vedeți dacă sunt on sau nu ( dacă înainte de DumikComar este un cerc verde sunt online iar dacă înainte de DumikComar este roșu nu sunt online ) , ca informațiile să fie corecte trebuie să dați un refresh la pagină ( să o reaccesați ).DumikComar.png

rof.png
Eventul se inchide!
[>>] Dacă postați veții fi sancționați!
[>>] Vă rugăm să nu postați.

[>>] Dacă aveți nelămuriri dacă veți primi premiul , scrieți-mi pm.

engf.png
Event closes!
[>>] If you post will be punished.

[>>] Please do not post.

[>>] If you are unsure whether you will receive the award, write me pm.

Edited by DutchMan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.