02031986 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 din cauza ca nu stiu sa deschid un topic corect nu pot fi ajutata de admin?am incercat sa deschid un topic si nu l-am deschis corect si din cauza asta adminul mi-a propus sa citesc regulile serverului.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Pai inainte sa postezi un topic, tu automat ar trebui sa sti regulile acelei categorii. In caz contrar, topicul ti se inchide si te poti alege si cu sanctiuni de la avertismente verbale la suspend. Totusi ar fi putut sa ti ofere ajutor. Explica mi un pic situatia si voi incerca sa te ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
02031986 Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 nu mai stiu codul pin pe care l-am introdus la contul din banca si nu pot retrage bani,nu pot cumpara nimic fara pinul respectiv,desi stiu ca e din vina mea am sperat ca ma pot ajuta helperii,dar ei m-au indrumat aici pe forum si aici alta problema nu am deschis corect topicul.... te rog frumos daca poti sa ma ajuti cumva....multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 @@02031986, echipa B-Zone nu oferă ajutor pentru astfel de probleme administrative, doar dacă este vina staffului. Îmi pare rău, dar acestea sunt reglementările în vigoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.