Undoo Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Nick: Undoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva HD cu skinul original de lider Taxi. Doresc să îi fie pusă în evidență fața, eventual să fie făcută în joc poza. Text: "Undoo" și mai jos "Owner" Dimensiuni: 150x280 Alte precizari: Am rămas în pană de idei, așa că am apelat la voi. Cea mai bună creație va fi premiată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) @, n-o fi cine stie ce, dar mna. "Nu ma bag, man." M-am bagat, man. Edited January 21, 2015 by DanieI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 (edited) @, n-o fi cine stie ce, dar mna. Ai dreptate, nu este prea HD iar imaginea e cam întunecată. Totuși, apreciez efortul. Văd că ne-ai citit discuțiile de la clan. Aștept creații în continuare. Edited January 21, 2015 by B4L Undoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTZENON Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) Sepr sa iti placa.Am pus acea masina in spate deoarece asa simplu nu se vede deloc hd.Macar asa schimba putin fontu. Nu te speria daca o vezi asa mare.Am inercato si functioneaza daca o pui ! Edited January 25, 2015 by ZeN00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Sepr sa iti placa.Am pus acea masina in spate deoarece asa simplu nu se vede deloc hd.Macar asa schimba putin fontu. Nu te speria daca o vezi asa mare.Am inercato si functioneaza daca o pui ! Mulțumesc pentru efort, dar nu este pe placul meu. Cer închiderea topicului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawless VIP Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Scuze că mă bag, dar am făcut şi eu ceva Ştiu că nu e pe gustul tău, dar am încercat să-ti fac ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Cer închiderea topicului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts