Ceddry2k Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nick: Ceddry2k Nume plugin: - Descriere: La shop sa se adauge Oua de Iepuri , Villager , Skelet , Zombi , Spider , Vaca , Porc, Oaie , Gaina. De ce? Pai de iepure nu e , si nici de villager, Iar cele de mobi vor fi folosite la schimbarea spawnerului si nu va temeti ca va afecta serverul intr-un fel sau altul, doar sa nu fie adaugate oua mai speciale cum ar fi blaze wihter etc. Iar cele de animale e cam aiurea sa dau /kit farmer sa dau 3k doar pentru 2 oua ... daca vreau de porc sa iau doar porc. Posibile comenzi(optional): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) Nu se vor adauga aceste oua de zombie/skelet/spider la shop din 2 motive: 1.Toata lumea o sa cumpere oua si o sa isi schimbe spawnerele gasita ex spider cave in skelet/zombie/spider/etc. si deja va deveni prea usor. 2.daca tot vreti spawner de care doriti exista pe clienti la 3 euro 2 spawnere/1.5 euro un spawner. Ouale de villager si iepuri vor fi adaugati in scurt timp de Owner cand va avea timp. Edited January 21, 2015 by Hu3XXX ZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceddry2k Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Nu se vor adauga aceste oua de zombie/skelet/spider la shop din 2 motive: 1.Toata lumea o sa cumpere oua si o sa isi schimbe spawnerele gasita ex spider cave in skelet/zombie/spider/etc. si deja va deveni prea usor. 2.daca tot vreti spawner de care doriti exista pe clienti la 3 euro 2 spawnere/1.5 euro un spawner. Ouale de villager si iepuri vor fi adaugati in scurt timp de Owner cand va avea timp. Bagati si de vaci, porci,gaini si oi separat , ca e naspa sa dai 3k pe niste oua nefolositoare.... adica ce rost are sa iau si de porci si de oi daca imi trebuie doar de vaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaZZyLow Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Pro Degeaba scri pro/contra daca nu ai nici un argument care sa arate de ce esti de acord cu aceasta sugestie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Propunere partial acceptata, apropo, pentru oua de animale exista kit farmer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beynod Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 @, Cum pot face rost de acest kit de farmer, am inteles doar ca costa $$, am 1.2k daca e dami un metined si zimi daca imi ajunge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 @, Cum pot face rost de acest kit de farmer, am inteles doar ca costa $$, am 1.2k daca e dami un metined si zimi daca imi ajunge. scrii /kit Farmer pe joc, costa 3000$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts