Jump to content

Stalin - Problema forum

Share

Recommended Posts

Romana:

Nume: Stalin

Ce problema ai?: Nu vad ce scriu, casuta alba la forum.

O scurta descriere a situatiei: Nu stiu cum sa o reapar am instalat de x10 browseru,nu vad nimic

Scriu in Notpad apoi pe forum de o saptamana va rog ajutati-ma, nu stiu ce sa fac.

Alte precizari: Spuneti va rog cum sa o rezolv nu imi dau seama deloc, am incerc toate felurile.

Doresti sa te apuci pe B-Zone RPG3? Atunci cand te intreaba daca te-a adus cineva pe server, apasa yes, apoi baga id-ul de refferal 2913. Vei beneficia de toti banii care ii cheltuiesti pe level up, licente, obiecte din 24/7+anumite bonusuri in functie de level, activitate. Te voi ajuta cu sfaturi si impreuna vom incerca sa ajungi sus pe acest server. Tineti minte, pentru a ajunge sus, e nevoie de seriozitate. Pentru mai multe detalii, contactati-ma in PM.

Exact asa imi apare si mie si nu stiu de ce.Si eu ma chinui la fel ca tine.Scriu in NOTPAD si apoi copiez pe forum.Cred ca e de la froum nu stiu sigur.Am umblat si in setari si nu se poate schimba nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.