Giuliano Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Scurta Descriere Ceea ce creez eu aici este o " brigada " pentru playerii neajutorati inclusiv cei care sunt pe blacklist-ul altor factiuni. Noi le vom oferii protectie celor ce au probleme fara/contra cost. Vom avea grija ca nimeni sa nu-i atace si lumea sa-i respecte.Informatii Pentru fiecare om protejat,primiti o suma de la cel protejat+una de la seful brigazii. Seful brigazii sunt eu ( Gyo ). Pentru a intra in brigada trebuie sa fii cat de cat respectat si limbajul tau decent. NU ai voie sa ataci aiurea decat in cazul in care protejatul este atacat. In caz ca persoana ce ataca protejatul este civil si veti primii wanted,ma voi ocupa eu de asta prin PILE. Daca cineva iti face post,eu il voi mituii sa retraga postul. Noi putem fii si soferi,arms dealeri sau orice altceva ce vrea protejatul.Cum ma inscriu Pentru a te inscrie trebuie sa: Ai level 7+; Sa fii respectat; Sa stii sa tragi cu armele. Si sa faci post prin modelul de mai jos. Nick: Level(7+): Factiune: De ce vreau sa intru: Alte precizari: Cum cer protectia unui player BGS Pentru a cere protectia noastra trebuie sa faci o cerere prin motelul de mai jos. Nick: Level: Factiune: De ce vreau sa fiu protejat: Cu cat voi platii bodyguardul pe payday: Alte precizari: ENJOY IT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iohannis Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 sal mar interesa si pe mine sa intru in brigada voastra promit ca o sa fiu serios ....sunt incepator si vreu sa ajung mare :)java script:add_smilie("","smid_6") #036; #036; I-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Nick: gameRO Level(7+): level 15 Factiune: News Reporter De ce vreau sa intru: Pentru a ajuta playerii noi si neajutorati....am fost si eu asa si nu era placut... Alte precizari: Nu am. Multumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Nu s-a mai postat nimic in acest topic,el va fi inchis,daca cel care l-a facut vrea redeschiderea lui,sa ma contacteze prin PM sau in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.