Jump to content

Problema Allview P6 Life

Madytz
 Share

Recommended Posts

Salut ! Titlul nu este chiar corect pentru ca nu poate fi numita o problema ci mai mult o nelamurire. Detin un telefon Allview P6 Life, cu memoria flash de 8GB si 1 GB RAM. Am instalat un numar de aplicatii (in jur de 10) si pare ca memoria s-a umplut. Cand intru in Setari - Memorie imi apare: Memorie Interna - Spatiu total 0,98GO iar Disponibil doar 147MO iar daca dau putin mai jos apare Memorie telefon - Spatiul total 5,29GO iar Disponibil 2,00GO. Ideea e ca daca intru pe Magazin Play si vreau sa descarc o aplicatie peste 147MO, imi da Eroare-spatiu insuficient desi in Memoria telefonului am 2GO liberi. Intrebarea mea este de ce ?

Edited by uS Madytz

Closed. Imi pare rau, dar incearca sa eliberezi spatiu pe card, si dupa iti setezi sa instaleze aplicatie pe memoria telefonul. Daca nu merge, mai bine dute la un service sau la compania de unde ai luat telefonul.

Edited by rTn DerecK

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.