Jump to content

Cerere - [Cr - Semnatura/Avatar

CRisti dulce te seduce
 Share

Recommended Posts

• Nick: [Cr
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): modernwarfare3.jpg
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie un scris cu multe efecte si foarte cool, daca puteti s-o transformati in .gif ar fi perfect, decupati decat skinul din imaginea de mai sus si in dreapta sa textul.
  • Text: El Loco Cartel si dedesupt [Cr cu un text foarte cool, cu .gif., gen acesta, nu vreau sa spuna cineva ca va dau de editat poze editate, e un model doar.w7085t.jpg
  • Alte pecizari: Daca nu puteti cu GIF nu-i problema, vreau doar creati, atat, daca nu intelegeti ce vreau faceti voi ceva cool legat de El Loco Cartel si numele meu.

• Nick: [Cr
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Un skin de El Loco Cartel editat sa para mai animat.
  • Text: El Loco Cartel si dedesupt [Cr, in coltul din dreapta jos.
  • Dimensiuni: De avatar
  • Alte precizari: Nu am, macar avatar daca semnatura nu puteti, dau +1 la toate lucrarile. Astept quote.

EDIT: AM UITAT DE AVATAR

DAU +1 LA ORICE CREATIE!

Edited by ReGe cR

@, Apreciez efortul, daca dai mai putina viata acelui text o voi purta pe a ta.

@@DanieI, Multumesc tare mult, imi place enorm, vad ca ai inteles, asta vreau si de la ceilalti.

Astept creatii in continuare, Deniel a inteles, vreau ca si voi sa ma surprindeti cu niste lucrari frumoase.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.