Jump to content

[B-Zone TV] ~ The Tsar Bratva ataca

MaDoXxX TV
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Tsar Bratva ataca
Gen: Actiune
Data: 4.02.2015
Scurta prezentare: Un video despre mafia rusa, The Tsar Bratva in care aceasta cucereste tot orasul Las Vegas ( Las Venturas ) punand stapanire pe tot.
Link:

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

Oameni de aici vor actiune combinata cu mister si grafica, nu un m4 combinat cu maxim 10 fps.

Titlul este "Tsar Bratva ataca", insa totul se intampla anapoda, la inceput ei ataca alt gang, mai apoi fac duele intre ei...aiurea

Data viitoare cand vrei sa-ti iasa un clip de succes, nu mai folosi moduri daca stii ca iti scade drastic din fps.

Avand in vedere ca ai filmat folosnd NPC, trebuia sa-ti iasa ceva super bun, pentru ca un NPC te asculta, nu este ca si cum ai coordona 15 oameni asa cum se facea inainte.

P.S: " cucereste tot orasul [ ... ] si pune stapanire pe tot orasul" Are logica...pleonasm.

Edited by Adi007

Mersi fain ;)

O sa tin cont si pe viitor o sa-mi iasa mai bine..

Nu toata lumea are talentul tau maria ta si fac cum vreau eu filmul, nu cum vrei tu. Parerea alora ma intereseaza, a ta nu !

Daca nu ai imaginatie mai bine nu mai vorbi prietene... :|

Nu stapanesc asa bine NPC, cu timpul ma voi redresa.

Toate la timpul lor boy ! :**

Felicitari pentru munca depusa, clipul a iesit foarte foarte bine, chiar imi place! Te astept cu un clip si despre/cu Tow Truck Company, ai ajutorul meu!

Mersi, mersi frumos si pentru +1 ;)

Nu am tupeul sa ma laud ca sunt asa bun la astea, fac si eu cum pot, cum stiu..

Nu sunt paulyks / seby_jr / noreo / Skyntei sau alte legende, dar sunt unul din fanii lor. ;)

Ți-a ieșit bine, dar nu am putut să nu observ un lucru, și anume următorul:

Skinul de rang 3 al TTB seamănă leit cu cel de lider Verdant Family, ceea ce m-a cam deranjat. Am avut și eu acelaș pack de skinuri și skinul ăla creează o problemă.

Pe viitor, încearcă să îl înlocuiești cu altul mai rus sau să îl folosești pe cel default. Mersi pentru atenția acordată, ai primit +1 de la mine.

@, multumesc frumos si pe viitor am sa schimb acel skin, tantu acelasi lucru mi-a spus ;)

@, mersi frumos. Mi-am reinstalat GTA-ul pentru filme si am scos cateva moduri. Aveam lag putin. Nu am un PC slab, dar nici foarte bun...

@, mersi colega. ;):*

Titlul este "Tsar Bratva ataca", insa totul se intampla anapoda, la inceput ei ataca alt gang, mai apoi fac duele intre ei...aiurea

Prietene, se vede clar cum ii ataca pe RDT si pun "stapanire" pe teritoriul lor... probabil, in imaginatia lui MadoXxX, devine o baza de antrenament sau chiar un sediu. Nu mai conteaza, e imaginatia lui. Daca tu ai venit aici sa critici si te crezi asa bun, tine-ti parerile pentru tine. Chiar m-a deranjat aceasta remarca. In loc sa incurajezi un incepator, mai mult in demoralizezi, tu, care ai o functie importanta in comunitate in acest domeniu

@, cineva care a inteles acest video si ideea..

Mersi de +1 :)

@@R GoGu, mersi frumos !

@, multumesc !

@, de mult, pe vremuri. 1900 toamna :))

L-au luat ma in 2013, pe vremea lui sarpe parca sau nu stiu, dar stiu ca l-au luat. Nu-mi pasa de mafii asa mult, daca ma intrebi de pasnice iti spun mai multe :))

Mersi fain ;)

@, mersi ! Amintiri frumoase, acolo a inceput totul ;)

@, mersi veteraneee ;) Te pwp si te respect !!

@, sa cresti mare! Mersi fain

@@rikos, thanks my friend! You know, I love you ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.