Jump to content

Red Ball 4 Review (Karbonn Sparkle-V): platformer atractiv cu treceri line între nivele, un fel de schelet al lui Leo's Fortune

Share

Recommended Posts

Atunci când am testat telefonul Android One Karbonn Sparkle V, am testat şi jocuri pe el evident, ocazie cu care am descoperit platformerul Red Ball 4. Acest joc este disponibil gratuit in Play Store şi da senzaţia de Leo's Fortune în versiunea ultra simplă.

Red%20Ball%204.jpg

După cum spune şi titlul, veţi controla o bilă roşie, cu care veţi sări de pe o platformă pe alta şi veţi putea muta cutii în vreme ce evoluaţi prin nivele. Veţi sări şi pe inamici pentru a-i elimina din cale şi a obţine stele în plus şi veţi aduna acele stele din nivel pentru a completa fiecare stagiu. Aveţi la dispoziţie 45 de nivele, cu puzzle-uri şi capcane din ce în ce mai complicate.

Screenshot_2015-01-01-20-01-10_500x281.p

Trebuie să nu cădeţi în apă, să împingeţi cutiile la locul potrivit pentru a urca pe ele şi aveţi doar 3 butoane virtuale mari şi late de folosit: dreapta, stânga şi săritură. Fizica jocului e destul de bună, mai ales pentru un platformer şi ideea de a vă lua avânt va fi utilă la multe sărituri. Puteţi strivi inamici sau obiecte folosind pietre sau cutii, sari pe platforme mobile, inneca inamicii şi multe altele.

Aveţi la dispoziţie doar 5 vieţi, apoi trebuie să aşteptaţi câteva minute să se mai încarce alte câteva sau să vedeţi o reclamă la alte jocuri pentru a se încărca instant. Puteţi activa şi butoane în nivelele ceva mai evoluate, să vă mişcaţi pe vehicule şi chiar aveţi de-a face cu lasere şi cu câte un boss de nivel. Jocul e distractiv, nu are pauze între nivele, deci faceţi trecerile automat şi pot spun că merită descărcat acest titlu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.