Jump to content

Vand Euro Clienti !

DdS REY

Recommended Posts

• Numele produsului: Euro Clienti
  • Model:
  • Starea produsului: Buna
  • Detalii despre produs:
  • Preţ: Negociabil.
  • Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb):
  • Metoda de plată: Transfer bancar prin BCR (alimentare card)
  • Imagini:
  • Alte precizări: Am 68 de euro pe clienti, doresc seriozitate pretul este negociabil, cu cat mai repede cu atat mai bine.

SOLD: 68.69 Euro

Vanduti: -

Iti ofer pe 60 de euro:

Un DEX, poate mai inveti si tu niste cuvinte.

Un manual de Limba si Literatura Romana, asa poate inveti cu ce se mananca, domnu: "vroiam" ; "pute-ti"

Daca vrei, ti le las si la 50 de euro. Si asa esti agramat si faci aceasta comunitate de ras. Salut.

P.S: Eu zic sa lasi postliceala de asistenti medicali sau ce dracu faci tu, deoarece nu vei face nimic cu ea. Iti sugerez o facultate, dar pe tine cum nu te duce capul, poti incerca Facultatea de Muzica si Bune Maniere (cu toate ca nu le ai cu bunele maniere, poate la muzica te pricepi)

Sanatate la iepuri!!!

Iti ofer pe 60 de euro:

Un DEX, poate mai inveti si tu niste cuvinte.

Un manual de Limba si Literatura Romana, asa poate inveti cu ce se mananca, domnu: "vroiam" ; "pute-ti"

Daca vrei, ti le las si la 50 de euro. Si asa esti agramat si faci aceasta comunitate de ras. Salut.

P.S: Eu zic sa lasi postliceala de asistenti medicali sau ce dracu faci tu, deoarece nu vei face nimic cu ea. Iti sugerez o facultate, dar pe tine cum nu te duce capul, poti incerca Facultatea de Muzica si Bune Maniere (cu toate ca nu le ai cu bunele maniere, poate la muzica te pricepi)

Sanatate la iepuri!!!

Ofertă în bătaie de joc.

Am să cer sancţionarea ta pe forum cu un warning point şi ca un mic cadou, îţi ofer şi 48 de ore de interdicţie la secţiunea "Market".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.