DdS REY Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Numele produsului: Euro Clienti Model: Starea produsului: Buna Detalii despre produs: Preţ: Negociabil. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Metoda de plată: Transfer bancar prin BCR (alimentare card) Contact: PM Imagini: Alte precizări: Am 68 de euro pe clienti, doresc seriozitate pretul este negociabil, cu cat mai repede cu atat mai bine. SOLD: 68.69 Euro Vanduti: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Cat doresti pe 50 euro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Cat doresti pe 50 euro ? Dă-mi un pm cu o oferta si mai discutăm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Recomand, baiat serios am facut afacere cu el si totul a decurs normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGoodGuy Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Iti ofer pe 60 de euro: Un DEX, poate mai inveti si tu niste cuvinte. Un manual de Limba si Literatura Romana, asa poate inveti cu ce se mananca, domnu: "vroiam" ; "pute-ti" Daca vrei, ti le las si la 50 de euro. Si asa esti agramat si faci aceasta comunitate de ras. Salut. P.S: Eu zic sa lasi postliceala de asistenti medicali sau ce dracu faci tu, deoarece nu vei face nimic cu ea. Iti sugerez o facultate, dar pe tine cum nu te duce capul, poti incerca Facultatea de Muzica si Bune Maniere (cu toate ca nu le ai cu bunele maniere, poate la muzica te pricepi) Sanatate la iepuri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Iti ofer pe 60 de euro: Un DEX, poate mai inveti si tu niste cuvinte. Un manual de Limba si Literatura Romana, asa poate inveti cu ce se mananca, domnu: "vroiam" ; "pute-ti" Daca vrei, ti le las si la 50 de euro. Si asa esti agramat si faci aceasta comunitate de ras. Salut. P.S: Eu zic sa lasi postliceala de asistenti medicali sau ce dracu faci tu, deoarece nu vei face nimic cu ea. Iti sugerez o facultate, dar pe tine cum nu te duce capul, poti incerca Facultatea de Muzica si Bune Maniere (cu toate ca nu le ai cu bunele maniere, poate la muzica te pricepi) Sanatate la iepuri!!! Ofertă în bătaie de joc. Am să cer sancţionarea ta pe forum cu un warning point şi ca un mic cadou, îţi ofer şi 48 de ore de interdicţie la secţiunea "Market". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Nu ai primit oferte noi. Closed. *Te rog să-mi trimiţi un PM dacă doreşti modificări la primul post sau / şi să îţi deschizi tu topicul dacă oferta mai este valabilă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 UP! SOLD: 90.69 Euro Vanduti: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Up, baiat serios. Am cumparat de la el si a decurs totul ok, se merita. Transfer rapid fara probleme. A doua afacere facuta cu el, cumparati cu incredere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Nu ai primit oferte noi. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.