DistrugatorulDeOase Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Întrebarea / Nelămurirea: imi da crash pe server dupa un scurt timp, si nu pot face o ora, si nu pot sta mult pe samp si ma scoate si nu mai primesc payday dupa aceea. ajutati-ma pliz cum rezolv?Screenshot (în caz că este necesar): nu este, creca stie toti ce e ala crash nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Daca ai mod-uri pe sa:mp scoatele si incearca sa joci default. Zi daca merge asa mai intii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DistrugatorulDeOase Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 nam nis un mod bagat pana acuma, am mod anti-lag doar asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.n.k.n.o.w.n Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Incearca sa resinstalezi GTA intr-o alta locatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGEzio Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Fix your router (modem) and everythink it will be okey or fix your Gta San andreas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Ce Windows ai? Sterge GTA San Andreas cu programul asta: http://www.iobit.com/advanceduninstaller.php E un program care dezinstaleaza foarte bine programele. Daca ii dai simplu uninstall din iconita programului sau din Control Panel, mai raman fisiere legate de acel program/joc/aplicatie/etc. Iobit Unistaller sterge tot de parca nu ar fi fost instalat vreodata pe PC. Dupa ce ai instalat corect GTA San Andreas, nu baga nici un mod. Instaleaza samp-ul asta: http://b-zone.ro/downloads/sa-mp-0.3z-R2-install.exe Revino cu un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DistrugatorulDeOase Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 BS AlexDOUD eS multumesc! Dar acum nu mai merge mausul pe samp sau gta cand intru pe samp merge perfect dar cand ma loghez num mai merge mausul si cand dau esc imi merge dar in joc nu merge deloc Ajutatimca si cu problema asta, pliz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 @@DistrugatorulDeOase, zi te rog ce windows ai. Daca ai Windows 7, click dreapta pe "samp.exe", apasa pe Properties, apoi Compatibility. Bifeaza si seteaza intocmai cum e in poza de mai jos. La "gta_sa.exe" faci acelasi lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DistrugatorulDeOase Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 am Windows XP modificat 7 sau 8 sau vista nu merge pe PC-ul meu ca unitatea e foarte slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ba fratilor voi va auziti ce vorbiti ?!! Ce legatura are windows-ul cu crash ?! Incearca sa stergi modul ala ''anti-lag'' sau reinstaleaza gta-ul .. N-am mai auzit atatea prostii Link to comment Share on other sites More sharing options...
C a s s i o Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 @ Man I Will Post you , Listen Give Full Answer Don't POst For 1+, i Will Post you Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 @, bai "frate", desteptu' pamantului. Da, ma aud ce spun. Samp e sensibil pe Windows 8, si ia crashuri sau nici macar nu ajunge sa se incarce, apesi pe connect si nu apare nimic, decat fereastra cu crash. Am avut eroarea asta la pc-ul unui prieten, l-am pus sa isi puna Windows 7 si nu mai avea problema asta, ii mergea calumea fara nici o problema si fara lag. Te rog frate sa gandesti inainte sa arunci vorbe aiurea, mai documenteaza-te. A, da. Faza care ai spus-o tu cu reinstalatul s-a mai zis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 @, bai "frate", desteptu' pamantului. Da, ma aud ce spun. Samp e sensibil pe Windows 8, si ia crashuri sau nici macar nu ajunge sa se incarce, apesi pe connect si nu apare nimic, decat fereastra cu crash. Am avut eroarea asta la pc-ul unui prieten, l-am pus sa isi puna Windows 7 si nu mai avea problema asta, ii mergea calumea fara nici o problema si fara lag. Te rog frate sa gandesti inainte sa arunci vorbe aiurea, mai documenteaza-te. A, da. Faza care ai spus-o tu cu reinstalatul s-a mai zis. Copile , el a zis ca are windows xp ca 7 , 8 nu ii merge deoarece are pc-ul slab ... Uita-te mai atent la comentarii pe viitor NU ARE WINDOWS 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 @, chill, dude. Am Windows 8 si n-am luat crash de luni intregi. E posibil să ai fișiere corupte în folderul GTA San Andreas care dezvoltă o eroare când ajungi în anumite locuri în joc. E posibil să fie de la anti-lag. Totuși, asigură-te că: Nu ai fișierul d3d9.dll în folderul GTA. Dacă-l ai, șterge-l. Ăla e fișierul cu moduri. Ai versiunea v1.0 a GTA San Andreas. Dacă nu e așa, fă-i un downgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DistrugatorulDeOase Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 VREAU T/C! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 S-a cerut ca topicul să fie închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.