Jump to content

[Ajutor] crash samp

DistrugatorulDeOase

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: imi da crash pe server dupa un scurt timp, si nu pot face o ora, si nu pot sta mult pe samp si ma scoate si nu mai primesc payday dupa aceea. :( ajutati-ma pliz cum rezolv?
Screenshot (în caz că este necesar): nu este, creca stie toti ce e ala crash nu?

Ce Windows ai?

Sterge GTA San Andreas cu programul asta: http://www.iobit.com/advanceduninstaller.php

E un program care dezinstaleaza foarte bine programele. Daca ii dai simplu uninstall din iconita programului sau din Control Panel, mai raman fisiere legate de acel program/joc/aplicatie/etc. Iobit Unistaller sterge tot de parca nu ar fi fost instalat vreodata pe PC.

Dupa ce ai instalat corect GTA San Andreas, nu baga nici un mod. Instaleaza samp-ul asta: http://b-zone.ro/downloads/sa-mp-0.3z-R2-install.exe

Revino cu un raspuns.

@, bai "frate", desteptu' pamantului. Da, ma aud ce spun. Samp e sensibil pe Windows 8, si ia crashuri sau nici macar nu ajunge sa se incarce, apesi pe connect si nu apare nimic, decat fereastra cu crash. Am avut eroarea asta la pc-ul unui prieten, l-am pus sa isi puna Windows 7 si nu mai avea problema asta, ii mergea calumea fara nici o problema si fara lag. Te rog frate sa gandesti inainte sa arunci vorbe aiurea, mai documenteaza-te.

A, da. Faza care ai spus-o tu cu reinstalatul s-a mai zis.

@, bai "frate", desteptu' pamantului. Da, ma aud ce spun. Samp e sensibil pe Windows 8, si ia crashuri sau nici macar nu ajunge sa se incarce, apesi pe connect si nu apare nimic, decat fereastra cu crash. Am avut eroarea asta la pc-ul unui prieten, l-am pus sa isi puna Windows 7 si nu mai avea problema asta, ii mergea calumea fara nici o problema si fara lag. Te rog frate sa gandesti inainte sa arunci vorbe aiurea, mai documenteaza-te.

A, da. Faza care ai spus-o tu cu reinstalatul s-a mai zis.

Copile , el a zis ca are windows xp ca 7 , 8 nu ii merge deoarece are pc-ul slab ... Uita-te mai atent la comentarii pe viitor NU ARE WINDOWS 8

@, chill, dude. Am Windows 8 si n-am luat crash de luni intregi.

E posibil să ai fișiere corupte în folderul GTA San Andreas care dezvoltă o eroare când ajungi în anumite locuri în joc. E posibil să fie de la anti-lag.

Totuși, asigură-te că:

• Nu ai fișierul d3d9.dll în folderul GTA. Dacă-l ai, șterge-l. Ăla e fișierul cu moduri.
  • Ai versiunea v1.0 a GTA San Andreas. Dacă nu e așa, fă-i un downgrade.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.