Jump to content

Deathwish - Deschidere GTA

WG Deathwish
 Share

Recommended Posts

Nume: Deathwish
Ce problema ai?: GTA SA, respectiv SA:MP-ul nu mi se deschid.
O scurta descriere a situatiei: Mi-am luat un laptop nou, cu windows 8.1. Mi-am luat GTA SA si cand incerc sa il deschid imi apare "800x600x32 video mode not found". Am tot umblat pe la setari la grafice, rezolutie dar tot la fel. Nu e problema de la placa video, RAM sau mai stiu eu ce.
Screenshot:
pLvXHt9.png
Alte precizari: Sper ca ma poate ajuta cineva. Multumesc

Nume: Deathwish

Ce problema ai?: GTA SA, respectiv SA:MP-ul nu mi se deschid.

O scurta descriere a situatiei: Mi-am luat un laptop nou, cu windows 8.1. Mi-am luat GTA SA si cand incerc sa il deschid imi apare "800x600x32 video mode not found". Am tot umblat pe la setari la grafice, rezolutie dar tot la fel. Nu e problema de la placa video, RAM sau mai stiu eu ce.

Screenshot: pLvXHt9.png

Alte precizari: Sper ca ma poate ajuta cineva. Multumesc

@ Deathwish - intra in my documents - gta san andreas user files - sterge gta_sa.set.

Nu ai instalat jocul, probabil l-ai copiat si trebuie sa stergi fiserul gta_sa.set deoarce a ramas cu setarile vechi.

Am rezolvat! Cand am luat laptopul, il dadusem la cineva sa imi instaleze windows-ul si se pare ca a uitat sa instaleze driverul de la placa video...Multumesc oricum!

Topic closed, solved.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.