AIM Nicolas Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Nick:Nicolas. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/XYQ9C Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:Nicolas. Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizari: As vrea ca pe fundalul acelei poze sa puneti numele Nicolas. si sa ii puneti un efect. Succes si multumesc, cea mai buna creatie va primi un +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
levazy Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Stock-ul e mult prea mic .. Al meu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTasK Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 @@AIM Nicolas, 1. 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Nicolas Posted February 20, 2015 Author Share Posted February 20, 2015 Multumesc amandurora, voi alege din cele 3 lucrari, v-am dat +. T/C va rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Multumesc amandurora, voi alege din cele 3 lucrari, v-am dat +. T/C va rog. closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts