MaRiO TSA Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Întrebarea / Nelămurirea:Pai am samp r1,ultima versiune de cleo aparuta,am facut tot ce trebuie,l-am bagat in cleo,dar cand intru imi da crash dupa ce se incarca acea bara mica.Ce pot face?Help!Screenshot (în caz că este necesar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Inceara sa instalezi versiunea de GTA HOODLUM pentru ca aceasta este cea mai buna si nu da crash-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 @, creatorul modului l-a testat pe CLEO 4.1, ultima versiune fiind 4.3.18. Încearcă să folosești versiunea 4.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 48 de ore fără răspuns. Dacă nu ai rezolvat problema revin-o cu un alt topic. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.