Jump to content

Bug Masina

NeXuS Sefu Banilor

Recommended Posts

Nick-ul tau: NeXuS

Server: RPG 1

Descrierea bugului: Pai am intrat pe server si am intrat in masina dupa 5-7 secunde ma scoate din masina si imi spune ca detinatorul masinii SKY a iesit de pe server, dupa am scris /carinfo si imi spunea ca nu mai am masina, am mai stat un minut si am dat iar /carinfo si imi aparea ca am un Landstraker, am dat /locatecar, m-am dus dupa ea si cand am ajuns la punctul rosu nu era nimic. Intr-un final am dat relog si cand am dat /carinfo totul a revenit la normal.

Screenshot(s): http://imgur.com/a/225R6

Si mie mi sa intamplat acest bug dar ceva mai diferit. Eram pe langa jail si mi-a aparut ca cineva mi-a furat motocicleta (eu am Nrg). Nu stiu de ce dar am dat /carinfo si in loc de nrg imi aparea bobcat. Am intrat pe website, acolo era totul oke, imi arata ca am nrg si mountain bike. Revin in joc, dau /carinfo si ce sa vezi, mi-a aparut ca am nrg. Sa fiu inteles... Nu am dat relog, doar am pus jocul in bara pana m-am uitat pe site.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.