Jump to content

[Problema] Runtime Error

ZEW SemK

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Cum pot rezolva eroarea de mai jos?
Screenshot (în caz că este necesar):

9AI2yqK.jpg

Am reinstalat GTA-ul. Am dezinstalat toate programele Microsoft Visual C++ si le-am reinstalat.

Am incercat in cmd promt comanda debit /set IncreaseUserVA 2800.

Nu vreau sa creez un user nou doar pentru a ma putea juca sa:mp.

Am cautat pe google/yt/forum-uri de specialitate, dar nu am gasit nicio solutie. Ma gandesc ca cineva a mai intampinat aceasta problema si ar trebui sa stie.

Multumesc.

@@ZEW SemK,Atunci nu stiu ce sa zic..unui prieten i-a facut la fel, a incercat alte versiuni, a facut update, a reinstalat programul, dar degeaba. Si pana la urma, s-a reparat singur, pur si simplu...

Atunci presupun ca trebuie sa astept update de la windows. Mersi oricum ca ai incercat.

Salut! La mine problema s-a rezolvat printr-o metodă simplă pe care nu ai încercat-o.

Atunci când intri la panoul de control, creezi un nou cont de utilizator (în caz că nu ai), apoi te conectezi pe el şi încerci SA:MP-ul, te rog să îmi dai quote oricare ar fi unul dintre răspunsuri.

La mine a mers, din toate metodele una aşa de uşoară a mers.

Bună seara, eu am ca tine aceași problemă.

• Runtime error C++, este de la Windows, ai două posibilitați să faci, ca să iti mai meargă SA:MP-u.

Îti faci un nou user, îl înregistrezi ca administrator, și îți iei un San Andreeas de pe interenet.

• ! Nu trebuie să îți bagi același San Andreeas, am 1000 de prieteni, la care 200 dintre ei, în perioada aceasta le-a apărut această problemă.

Bagi SA:MP-ul in noul San Andreas, join!

• Sper că te-am ajutat, nu este nevoie de +.

Bun, cred că erai curios de soluția a doua.

• Reinstalarea Windows-ului.

Salut! La mine problema s-a rezolvat printr-o metodă simplă pe care nu ai încercat-o.

Atunci când intri la panoul de control, creezi un nou cont de utilizator (în caz că nu ai), apoi te conectezi pe el şi încerci SA:MP-ul, te rog să îmi dai quote oricare ar fi unul dintre răspunsuri.

La mine a mers, din toate metodele una aşa de uşoară a mers.

Am spus ca nu doresc alt user.

@, am precizat ca nu doresc sa creez alt user, dar, intr-adevar, merge. Cred ca esti un tip foarte popular :)) (no offence).

Si totusi, mai bine astept sa apara win 8.2 ca sa se rezolve de la sine.

Daca nu mai sunt alte solutii, puteti da topic closed. Multumesc celor care s-au straduit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.