Soldatel Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Display name : Soldier.LCM Numarul posturilor :82 Va pun la dispozitie urmatoarele : Salut, astăzi am decis să postez 9 avatare din simplul motiv nu aveam ce face, mă plictiseam.Toate aceste avatare sunt cu textul / iconița, 'B-zone. Nu vreau să văd de la voi "fake, nu sunt făcute de tine" sau "le-ai copiat de pe altă comunitate" asa ceva nu are cum sa se întâmple. Toate avatarele sunt făcute la dimensiunile de "150x300". Sper să vă placă și să apreciați aceste creații. Timp de lucru: 30 de minute. Linkul de download: Alte precizari: Să le purtați cu plăcere ! Edited February 26, 2015 by SoldierLCM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenFronzenRETRAS PERMANE Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Frumoase, pacat ca mie mi-au inchis topicul unde am postat 83 de site-uri cu stocuri. 83 si mai aveam de postat si ajungeam la 100 dar asta e mentalitatea lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noziR Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 30 minute la aceste lucrari ? In 30 minute iti fac 15 avatare cu redimensionare foarte buna. Infine, frumos gest, +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldatel Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 30 minute la aceste lucrari ? In 30 minute iti fac 15 avatare cu redimensionare foarte buna. Infine, frumos gest, +1. Păi am făcut și pauza și d-aia am stat atât ! Oricum, mulțumesc pentru +1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Multumim. Un sfat, incearca sa tii Shift apasat cand redimensionezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts