Jump to content

Portofoliu Kev ~

Madalin10
 Share

Recommended Posts

Nu stiu cum sa-ti spun dar avatarele sunt foarte praf,textul nu iti iese nici cum zici ca e gata facut in paint. Iti sugerez sa mai urmezi tutoriale la blur deoarece ce faci tu nu se numeste blur.

Prea multe efecte care nu isi au rostul in avatare,il umplii degeaba. Cel mai ok avatar mi' se [are cel cu smiley care il ai actual,cu totusi ca nu se potriveste deloc stroke-ul si nu stiu daca e facut de tine.

Mai vizioneaza niste tutoriale,daca iti place ce avatare faci,iti zic de pe acum ca nu o sa ajungi nicaieri.

Ai si portofoliu? Mama, n-ai tehnica, creativitate nici atat si textul il busesti. Nici nu ma mira acum faptul ca tu consideri ca eu fac RIP cand am observat ca nici nu stii ce e ala PSD.

@, Gusturile nu se discuta , fac avatarele cum imi place mie :)

Nu stiu cum sa iti zic, dar tu nu ai gusturi, ce faci tu e terci.

@, Vai , a venit ofticatul la mine in portofoliu , macar eu nu fac RIP =)) nu degeaba ti-ai pus si acel nickname pe forum :)) > Sign Out

Ma scuzati domnule expert in photoshop,m-am uitat la "discutia voastra" si din ce am vazut ca tu esti ala mai redus,fara suparare ca te intreb,dar stii ce ii ala fisier .PSD ?

Din ce ma mir eu ca stii ce e ala RIP,dar nu .PSD?

@

Ti-am pus o intrebare,de ce eziti sa raspunzi? Hai mai repede cauta pe google ce inseamna .PSD,si te rog nu ma face "copil" nici nu imi stii varsta,ok?

Edited by RUNNIXx

@@RUNNIXx, Copile , degeaba iti faci 2 conturi sa comentezi aici , mi-e sila de astfel de ofticati. :) Daca vrei sa mai adaugi ceva , da Edit la postul anterior. Daca mai postezi o data se considera dublu-post si primesti Warn.

@, Multumesc, poti folosi orice avatar doresti.

Edited by cH Kevin

@@iNvidie, Vai , a venit ofticatul la mine in portofoliu , macar eu nu fac RIP =)) nu degeaba ti-ai pus si acel nickname pe forum :)) > Sign Out

Tu esti chiar pierdut in lumea ta. Tu faci acuzatii fara dovezi, iar partea trista pentru tine e ca nu ai cum sa faci rost de asa ceva pentru ca nu fur lucrari, inca postez si poza de la psd, numai ca sa vada lumea cat esti de retardat. Aaaa da scuza-ma, am uitat ca am promis ca nu am sa mai ''demostrez prostului cat e de prost'', ma vei putea ierta, pisoias?

PS: Am uitat ca nu stii ce e ala psd, iar vorbesc singur.

EDIT:

Tu chiar esti retardat. Ce designer iti da asa psd-ul ca il ceri? Mai ales la manipulari?.... cine iti face o manipulare pe gratis in primul rand, la o cerere, wtf? Si sansele de a primit un psd de la o asa ceva sunt NULE. Argumentele tale sunt slabe...

In fine, certandu-ma cu tine pierd neuronii exponential, ma faci sa n-am cuvinte la cata prostie dai dovada.

Edited by iNvidie

@@iNvidie, Hopa , ofticatul se oftica mai tare =)) poti sa faci gen ''cerere avatar '' pe alte comunitati si poti cere si PSD, copile .. Degeaba te oftici nici unde nu bate soarele nu ma doare :)) Warn placut =)) si mamei tale ii place sa ma alinte ''pisoias'' =))

Daca ti-a mai venit in minte si alte '' suferinte '' da Edit la postul anterior.

Edited by cH Kevin

Fratica tot ce iti pot spune ca esti praf in ps si ca esti ciudos pe munca altora,eu zic sa te lasi pagubasi,daca esti asa tare in gura dc nu dai un battle? A da,stai sa cautam o scuza,hai ma lasi cu prostiile astea de copil mic? Si eu ma cred smecher in fata monitorului,te rog sa o lasi mai moale ca nu dovedesti nimic,decat ca esti ofticat pe munca altora intre timp ce tu te dai mare cu "caca***ile" alea de 2 bani gata facute in paint,alea nu is facute nici in paint ca sunt prea faine,poate le faci manual de mana cu Emanuela nu? Deaia ii asa alb?

Sfat - lasa-te de ps cat mai poti,nu e de rau,e spre binele tau.

@@RUNNIXx, Alt ofticat , degeaba ti-ai facut alt cont si vii aici sa comentezi , ti-am zis nici unde nu ma bate soarele nu ma doare de viata ta :))

New pack:

0_Oin_MV4.jpg0p_P7b_VA.jpg0_TU8_WW8.jpg0_TUe_I7_H.jpg

2_VVsh_Tn.jpg4_RHM1_DK.jpg5q_Jere6.jpg7e_Ys_FVn.jpg

70m_Ol_IA.jpga2eyz8_V.jpgb_GQq_Qr_X.jpgEA9_YA6_G.png

fn_OSr_Of.jpgGGna0k_O.jpgh_MB9_Txg.pngIyw0s_PT.png

j_EHr1_CM.jpgK6w_B8_Zj.jpgL1z3z3_R.jpgNVDOitf.png

OEXcf_LK.pngPG4tn_QE.jpgY9z_BDx_E.jpgy_ZW5_I6_G.jpg

dt_G3_Jug.pngCYZPu6b.pngCkj_Ou_TX.pnga_P3do_Op.png

Fnfr_X17.jpgG0a2_SYp.pngi_OF9lvm.pngis45_Gd4.png

Cer Topic Closed deoarece nu mai am timp pentru alte creatii momentan. Iar pentru redeschiderea lui o sa trimit un PM unui Designer! Va reamintesc ca oricine poate folosi un avatar din portofoliul meu..

C iNvIdiE aka RuNNix vezi-ti de portofoliul tau de RIP-uri te pwp. :*

Edited by cH Kevin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.