KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Întrebarea / Nelămurirea:nu pot intra in samp, cand dau connect ba redirectioneaza in gta sa am reinstalat samp dar tot asa face, stie cineva rezolvarea? Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Reinstall windows, sau șterge TOT TOT TOT legat de SA:MP sau GTA din PC / laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 abia am bagat windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Încearcă Window 7 pe 64, o dată nu mi-a făcut probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Nu cred că e nevoie să reinstalezi Windows-ul, încearcă să ștergi Folderul "GTA SA User Files" din My Documents și să dai un restart la PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 @sRn am facut deja asta si nu merge Apropo cand dau connect imi zice ca nu am d3dx9_25 in pc, dar eu il am si la-m bagat si in folder si in system32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @, incearca doar sa dai un restart , sau incearca sa te conectezi iar , problema asta o am si eu , zi de zi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Oare daca il downloadez din nou va merge?Nu sunt sigur, dar voi incerca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Incearca sa iei varianta hoodlum a gta-ului. Poate merge asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 O sa imi instalez din nou windows 7, sau windows vista?Care consuma mai putine resurse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Windows 7 e mai bun, pe 64. Vista e vechi și merge greu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Nu trebuia sa bag windows xp, merge greu, imi da nenumarate erori si mai ales trebuie sa-i instalez drivere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Încearcă cu 7 și revin-o cu reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Problema a fost rezolvata ,TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Problema a fost rezolvată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.