Jump to content

Creatii oNix

John F4L
 Share

Recommended Posts

Imi place cum arata , integrare buna , efecte frumusele , culori placute.

O lucrare care are un aspect dragut.

Ce-mi place la text , fontul :) , cum se numeste Fontu ?

OFF: Stiti ce nu va inteleg , puneti la semnatura , Vreau : Designer , viitorul meu : Designer , si tot asa.

Daca chiar va doriti "Designeri" , faceti ceva in folosul Comunitati , userilor si altora pentru a vi se oferi functia aceasta.

Ceva mai reusit zic eu..

47227079036227030954.jpg

Asta ti se pare reusita ? :))=))

Ba , uitate putin la textura aia cum ai lasat-o acolo , se vede dunga aia :|.

Textu ala e aruncat asa la nimereala :| , si textura aia mai mereu o folosesti.

Baiete , apucate ma calumea daca vrei sa faci ceva :* , hai bafta , ai grija.

Mda, tu crezi ca la ora 8 dimineata eu pot sa finalizez o lurare ? Te inseli "baiatule"

Poi cine te pune sa faci creatii la ora 08:00 de dimineata.

Faci lucrari cand ai chef , poti si ai timp , asa ca , ai si tu grija Flãcãu :*.

Nush dc va certati :( mie imi place cum lucrezi john !! imi place mult textura aia.. dar totusi cam exagerezi cu ea.. mai schimba si tu.. macar culorile :))

a iesit frumos textu e aruncat acolo =))

ehh lasal mha :)) situ dar e incepator :)))) text aruncat =))))))

Textul e aruncat acolo ? Tu macar ai idee cum se baga un text ? Ai idee cum se pozitioneaza un text ? Ai idee cum se folosesc fonturile ? Ai idee e esti inapt sa faci un text ? Doamne cand va aud asa imi vin dracii, de la unii care sunt paraleli cu photoshop-ul si pe deasupra sunt si inapti. Comantati ca ..... Stracci s-au cum te-o chema, cred ca te-a batut tastatura cand ti-ai pus numele. Tu crezi ca eu sunt incepator ? Ok daca eu sunt incepator tu esti un mare designer profesionist. Esti din SigResource nu ? Nu, lasa ca iti zic eu. Esti un mare inapt si tu care cauta sa faca bunp-uri. Si in plus 'flăcău', nu cred ca iti permit tie un nimic cu aroma de inapt sa imi spui mie ca sunt incepator. Si in plus nici nu stii sa scrii. V-am lasat, bafta. Cer warn up pentru amandoi.

Edited by F4L johN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.