Jump to content

Problemă Skype

REDiNG

Recommended Posts

Am vazut in bara ca nu prea iti arata corect acele ''iconite''. Incearca un reinstall la windows, sau un ''repair''. Probabil de la asta este problema.. Mai asteapta si alte idei.

Inchide Skype. Fii atent sa nu ai nici un proces deschis "Skype.exe" in Task Manager. Daca sunt, inchide-le. Deschide folderul C:\Program Files\. Daca ai Windows pe 64 bit, atunci ar trebuii sa fie C:\Program Files (x86)\. Cauta folderul Skype, apoi Phone. Click dreapta pe "Skype.exe" si selecteaza "Send to - Desktop" (va crea un shortcut). Click dreapta pe shortcut-ul creat si selecteaza Properties, apoi Shortcut tab. La "Target" vei vedea : "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" (sau cu (x86), daca ai Windows-ul pe 64 bit. Dai click pe adresa asta si dute la capatul ei, lasa un spatiu apoi adaugi textul "/legacylogin" fara ghilimele. Textul acum ar trebuii sa arate asa : "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin .

Click OK sa salvezi modifificarile. Deschide Skype folosind acel shortcut cu "Run as administrator". Revino cu un reply.

Intra pe skype, pune-l in bara, asteapta 2 min si vezi daca ti-a revenit.

Am avut si eu aceasi problema ca tine, asta a fost rezolvarea mea.

salut

incearca urmatorul lucru :

opreste skype din task manager, du-te unde e instalat si click dreapta pe exe, compatibility => run this program as : Windows 7

Stiu ca ai rezolvat, dar iti dau un sfat.

Este ca ai bagat ceva pt a schimba interfata de curand si te-ai plictisit si ai revenit la normal? De aia si iconitele tale sunt corupte, nu mai modifica aiurea interfata. Daca tii la interfata, foloseste run meter.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.