Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu - Layzz

Layzz
 Share

Recommended Posts

Frumos dar cam neclară poza.

Off: Ai participat AOTW pe rivală?

De data asta, nu, mi se pare o prostie la cum organiează Fusher ăla..

De data asta, nu, mi se pare o prostie la cum organiează Fusher ăla..

Așa e fără premii..

Tema e frumoasă. Sunt pe locul 2 momentan, 5 voturi în fața mea are un Clipping Mask si un Spark alb pe un fundal urât cu un Blur nepotrivit.

Edited by North PhaX

Așa e fără premii..

Tema e frumoasă. Sunt pe locul 2 momentan, 5 voturi în fața mea are un Clipping Mask si un Spark alb pe un fundal urât cu un Blur nepotrivit.

Dacă bagi o scânteie, sau acel spark alb pe imagine acolo pe rivală, te crezi designer, ...

Nice fratelemeleu. Iti meriti gradul de designer.

Texturi bine asezate, care sa nu bata in ochi, stil curat si nu imprastiat.

Edited by Andyz

Unul din Adjustments strică poza, fiind de calitate inferioară. Încearcă să găsești acea parte care transformă avatarul din ceva high quality in ceva low, degeaba lucram noi "clean" pe altundeva, daca unele culori ale unui stock sunt denaturate de unul sau mai multe Adjustments. Imi placea un blur al tau dar sunt pe telefon momentan si nu pot copia poza, daca il dezvolti ar iesi super. Revin cu Edit.

Unul din Adjustments strică poza, fiind de calitate inferioară. Încearcă să găsești acea parte care transformă avatarul din ceva high quality in ceva low, degeaba lucram noi "clean" pe altundeva, daca unele culori ale unui stock sunt denaturate de unul sau mai multe Adjustments. Imi placea un blur al tau dar sunt pe telefon momentan si nu pot copia poza, daca il dezvolti ar iesi super. Revin cu Edit.

E posibil selective color, i-am mai scăzut din opacitate, ori la curves..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.