GF SyK Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Nick: SyK. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): un om oarecare, elegant, la 4 ace. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am scris mai sus. Text: Numele meu. (SyK.) -> scrisul apare, dispare, apare. Stiti ce zic. Dimensiuni: You know it.. Alte precizari: mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Putin AE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaqtbird Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) Sper sa-ti placa, m-am reapucat dupa 2 ani, deci e ceva:)) http://imgur.com/0bbcVT5 Nu ti-am facut animatie pe text, mi s-a parut mult mai potrivit asa.. Edited March 10, 2015 by IAMBIRDIII ToV Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF SyK Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 (edited) Wrong Putin AE Poti schimba tipul scrisului, te rog? Edited March 10, 2015 by Locotenentul S Y K Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF SyK Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 (edited) Mai astept si alte creatii! Edited March 10, 2015 by Locotenentul S Y K Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ai ales una dintre creatii, topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts