Jump to content

Cele mai tari mmo(non mmo)

Recommended Posts

BLACKDESERT ONLINE este un joc korean action-mmo care are in el elemente din Assassin's Creed.

Archeage este mai mult un joc simulation care te plaseaza in evul mediu.

Iti poti face corabii, masini si chiar zelepine care au o dimensiune cam de 2 ori cat ecranul monitorului.

Age of Wulin este un joc in care nu exista sistemul de nivele, fiind inlocuit cu skiluri pe care le poti invata.

Jocul este plasat in china antica si scopul jucatorului este aceela de a invata mai multe tipuri de skiluri cu care sa intre in turnee cu npc sau cu alti playeri.

Te poti teleporta in lupa, poti merge pe apa, pe ziduri, si poti alege dintre saolinii si alte stiluri de lupta.

Accest joc este similar cu filmele cu arte martiale koreene istorice.

Poti munci, si iti poti face o ferma, sau poti canta la un instrument, etc si in pluc ai toata China antica la dispozitie pentru a o urma.

Eu joc Archeage, un joc perfect pentru pasionatii evului mediu, World of warcraft si Age of Wushu(mai putin) in materie de mmo---nu mmorpg aceeste jocuri se numesc action mmo,

Blackdesert a imprumutat mecania din Assassin's Creed devenind un joc action mmo.

Acceste jocuri le joc eu impreuna cu Sa:mp si Mafia 2 sau Assassin's Creed si foarte putin League of Legends( il consider joc secundar mai mult joc cand ma plictisesc).

Blackdesert este mai mult un joc PC asa il consider eu, nu prea e mmo.

Edited by EugenFronzen

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.