Kwerlin Baron Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Subiect: Vand - Bicicleta DHS Mesaj: Vand Bicicleta DHS Nume produs: Bicicleta Model: DHS Pret: 500 RON Alte informatii: Bicicleta nou nouta (luata de la dhs in toamna anului trecut - Am dat 690 RON) Cadru Otel cu Suspensie 26 Furca Suspensie Ghidon Aluminiu Schimbator Fata Shimano FD-TZ30 Schimbator Spate Shimano RD-TX30 Manete Schimbator Shimano SL-RS31 Secvential Pinion Shimano MF-TZ06 Foaie Prowheel Taiwan Frane Disc Fata/Spate Manete Frana DHS Semi-Aluminiu Cauciuc DURO 26*2,10 Lant KMC Taiwan Jante DHS Aluminiu Duble 26 Subansamblu Ax Chinhaur Taiwan Sa Selle San Marco Italia Contact: e-mail: zazo0232@yahoo.com Tel.: 0741901497 Poza: DOAR IN IASI !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piK Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 E foarte buna bibicleta ,dar am una asa model ca si a ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Bun, si ce legatura are asta, cu ceea ce vreau eu, si anume sa vand. Oricum, multumesc ca incerci sa ii faci pe ceilalti sa cumpere bicicleta. Va rog, nu mai faceti post aici, aiurea. Raspundeti doar daca este strict legat de subiecul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.