R a y a n Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 (edited) Nick: xKenn Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Doresc ca in loc de Mr.Loki sa fie scris xKenn si sa fie pus skinul de rank 1 pentru paramedics si culoarea de la nume sa fie culoarea de la paramedics + mapa din Las Venturas cu, culoarea factiuni Paramedics. In rest sa ramana RPG2 cum e. Text: xKenn Dimensiuni: La fel cum este in imagine Alte precizari: Dau ++++++ Edited March 20, 2015 by xKenn Link to comment Share on other sites More sharing options...
B a x t e R Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Pentru cerintele tale trebuia sa vii cu materialele, multi designeri nu au treaba cu samp-ul. Da-mi harta Lv si eu iti voi edita. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a y a n Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 Imi ajunge. Multumesc de creatie. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts