Jump to content

[Battle B-Zone] DeathDealer vs. R3mYx 69

DEALERtov
 Share

Recommended Posts

Votez lucrare numarul 2. Prima are acea rama care nu da bine deloc, cel care a facut lucrarea nr. 2 se vede ca este mai profesionist, astfel facand si lucrarea sa intr-un mod profesionist. Imi place si fontul si acel efect aplicat pe font, felicitari.

Votez lucrarea cu numarul 2 . De ce ? Pentru ca arata foarte bine , are niste efecte cool si un fonts foarte frumos fata de lucrarea cu numarul 1 , care e foarte simpla ( A mai fost si designer ala ,pff ).. VOTEZ LUCRAREA NUMARUL 2 :) Bravo !

Daca te intreb nici nu stii ce efecte a folosit, vot anulat.

Edited by South Ming

Votez lucrarea cu numarul 2.Se vede ca s-a lucrat la ea,are si un text cu un font bine ales,bordura este una foarte ok,imi place acel blur aplicat pe avatar,si pe acest stock se potriveste ca sa fie mai deschisa cum este in cazul acestei lucrari.Pot spune caci creatorul este foarte bun in ceace face.

Votez lucrarea cu numarul 2.
In prima lucrare luminozitatea este mica si practic, nici un efect special.
In a 2-a lucrare textul este amenajat foarte bine si este evidentiat de brush, ceea ce face lucrarea mult mai buna decat prima. Overlay/soft light border arata mai bine decat cel din prima lucrare.

Ambele lucrari sunt...acceptabile, fiecare are defectul ei, prima are frame-ul urat si un contrast prea inchis, a doua lucrare are brightnes-ul prea ridicat,dar imi place fontul si acea pata de albastru, cred ca e facuta din brush nu cu outer glow, nu-mi pot da seama. Daca as alege sa port una dintre lucrari as purta lucrarea nr2, lucrare pe care o si votez. Succes ambilor participanti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.