KroG Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Nume : KroGCe problema ai ? : Pai de fiecare data cand deschid PC am imagine la desktop negru, trebuie sa pun eu imagine De cat timp aveti problema respectiva ? : De 2 luni O scurta descriere a situatiei : Pai de fiecare data cand aprind laptopul e negru desktopulScreenshot : Nu e nevoie, totul este negru, se vad iconitele.Alte precizari : Dau +.Numai help me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaYmoNd Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Poate a expirat licența de Windows, încearcă să reinstalezi windows-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 Jos imi zice. This copy Windows is not genuine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaYmoNd Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 @eZ KroG, da, reinstalează windows-ul, a expirat licența, daca vrei să te ajut dă-mi skype-ul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 @eZ KroG, da, reinstalează windows-ul, a expirat licența, daca vrei să te ajut dă-mi skype-ul tau. cum sa reinstalezi windowsul pentru eroarea asta? LOL. taci deci KROG: ce spune mai exact? spune ceva de build 7601? daca e build 7601 fa asa: intra in command prompt cu administrator scrie SMLGR- REARM si dai enter dupa dai RR la pc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 ti-l rezolv prin team viewer lasa-mi datele pe PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEDE Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Sa speram ca te ajuta Radu de mai sus. Daca nu, activeaza-ti windowsul, gasesti pe internet activatoare sau poti intreba un moderator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 am spus si mai repet: intra in command prompt cu administrator scrie SMLGR- REARM si dai enter dupa dai RR la pc. dureaza doar 2 minute. asa fac si eu cand imi expira licenta. bafta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 am spus si mai repet: intra in command prompt cu administrator scrie SMLGR- REARM si dai enter dupa dai RR la pc. dureaza doar 2 minute. asa fac si eu cand imi expira licenta. bafta.. fa asta sau lasa-mi pe PM datele de la team viewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts