RaYmoNd Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Salut, astăzi am stat și m-am gândit să mă apuc bine de Photoshop, sau să mă las de finitiv. Și am spus să văd părerile voastre. Dacă ti-au plăcut aceste creații, +1. PS: Am inceput de curând cu Photoshop-ul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortdecai FARAONU Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Sunt frumoasa stock-urile , dar mai ai de lucrat mai mult la fond . Urmareste niste tutoriale . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Sunt frumoase creatiile, insa mai ai de lucrat pentru a te perfectiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaYmoNd Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 @EdisoNN Legend, știu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikos Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 They are all very nice! Good job! I also liked your signature very much! That GTR is amazing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Holmes Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Felicitari raymond, continua tot asa, uita-te la niste tutoriale, si mai lucreaza la text.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V O L K A N O Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nice images!! Good work!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Eu zic sa continui, mai trebuie tutoriale, dar merge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakko Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Frumoase, dar mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinSmeceru aka Skrillex Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Frumoase e bine pentru inceput, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Nu ai mai postat creatii de mai mult de 2 saptamani.Daca doresti redeschiderea topicului contacteaza un membru din echipa de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts