Jump to content

Problema Cs:go

Share

Recommended Posts

Salut,am 8 gb de ram,procesor amd dual core de 2.7 special pt gaming, placa video 2 gb AMD RADEON HD 6570 pe 128 , problema este ca cs:go-ul imi ruleaza la low pe 100 fps si in general pc-ul meu ruleaza din ce in ce mai prost.Primu windows pe care l-am avut pe pc-ul acesta a fost foarte bun,dar dupa ce mi-am bagat alt windows a inceput sa nu mai dea randamentul pe care l-a dat prima data.

Am windows 7 ultimate SP1.Ce ar trebui sa fac sa am un fps mai mare in cs:go si jocuri in general ?

Multumesc.

@, Pe cati biti ai windowsu? x32 sau x64

dar se apare ca ai 32 ca ai are 8 gb ram de unde ii citeste 3.30 maxim, iti trebuie pe 64 ca sa citească rami. Trebuie sa reinatalezi windowsu dar sa pune de 64 de biti si o sa meargă perfect la tine acuma iti mergi cam la 35-40% din cum ar trebui sa iti meargă pentru ca nu are de 64 de biti, si in joc dai la setari video, totul la low, si rezolutia daca e necesar, castigi mai mult fps..ai si aici cateva setari

Edited by RW Toriino

@, Pe cati biti ai windowsu? x32 sau x64

dar se apare ca ai 32 ca ai are 8 gb ram de unde ii citeste 3.30 maxim, iti trebuie pe 64 ca sa citească rami. Trebuie sa reinatalezi windowsu dar sa pune de 64 de biti si o sa meargă perfect la tine acuma iti mergi cam la 35-40% din cum ar trebui sa iti meargă pentru ca nu are de 64 de biti, si in joc dai la setari video, totul la low, si rezolutia daca e necesar, castigi mai mult fps..ai si aici cateva setari

Am windows 7 ultimate pe 64 bits dar e Service Pack 1,am rezolutia mica,setarile tot la low,dar in matchmaking ajunge la 100 si unui prieten cu aceleasi setari doar ca are un intel i3 are 250+ fps.

@,Sa nu joci pe rezolutie maxima pe CS:GO, sa scri comanda asta ''fps_max 0'' si sa dei click dreapta pe desktop si sa dai pe placa video, dupa ce ai dat sa duci la Adjust image settings with preview Sa BIFEZi Use the advanced 3d image settings Si sa dai pe Take me there

Dupa ce ai dat pe take me there si cauta Vertical sync si sa fie pe OFF nu pe ON.
intelurile sunt mai bune ca AMD-URILE ca la CSGO conteaza ce placa video ai Daca vrei multe fpsuri.
daca nu merge imi dai skypul tau poate sa te ajut mai mult cu partagare

@, problema a fost rezolvata?

EDIT : Topic closed. Inactivitate mai mare de 3 zile.

Edited by Cosmin VIP
Topic inchis 5.04.2015

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.